Daniela Simulescu, horoscop 26 februarie - 3 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Mâine, poimâine, răspoimâine vei fi acea sticlă de suc, de răcoritoare cu bule și te consumi degeaba și nu se întâmplă nimic. Să ne amintim că acea triplă conjuncție de Soare-Mercur-Saturn se întâmplă în casa a 12-a și este vorba de hibernare, în niciun caz de exces de zen și de dat în stambă. Nu este cea mai bună săptămână în care să ridici tot timpul două degete, să iei mai multă muncă decât ai, în care să cheltuiești banii aiurea, în care să ieși cu toată lumea. Fii mai selectiv că portalul banilor nu prea se deschide zilele ce urmează. 

Taur

Nu îți calculezi bine niște riscuri și poți provoca tensiuni în jurul tău, vrei prea mult, iar oamenii nu pot ține ritmul cu tine sau cu așteptările tale. La finalul săptămânii Venus din casa a-10-a face careu cu Uranus din semnul tău și, la fel, îți provoci momente neașteptate care s-ar putea să îți aducă surprize. Unele pot fi plăcute, unele mai puțin plăcute pe plan profesional. Este momentul să închei o socoteală cu o persoană, cu un prieten, cu cineva din anturajul tău care îți consumă timp și care nu îți aduce nimic bun.

Gemeni

Pentru mulți, tripla conjuncție poate să vină cu recunoașterea meritelor în carieră, dar pentru mulți poate să vină cu o frustrare imensă pe care o veți resimți, veți fi triști, melancolici, supărați pe viață, dar astrele vă recomandă, în același timp, ca după două zile în care ați plâns și v-ați supărat să vă dați două, trei palme și să vedeți ce e de făcut de acolo înainte, pentru că Saturn are darul de a veni să-ți arate că nu mai poți,că nu mai ai cui și te superi pentru că tu ai muncit, ai depus efort. Poate să fie un punct de cotitură în care tu alegi ce vrei să faci și să te decizi la următorul proiect pe care vrei să-l construiești. O săptămână în care s-ar putea să aveți parte de surprize atunci când veți călători.

Rac

Cheltuieli pentru Raci! Această triplă conjuncție și pentru unii s-ar putea să vină cu niște conștientizări despre faptul că nu sunteți chiar atât de deștepți precum credeați șă că mai trebuie să învățați sau că trebuie să fiți mai deschiși. Pentru unii s-ar putea să vină cu momente de recunoaștere ale cunoștințelor sau cu examene sau cu examene luate cu diplome. Este o perioadă în care puteți întâlni destul de multe probleme în momentul în care vreți să călătoriți sau să vă cumpărați bilete. Unde nu se întâmplă repede este bine să mai amânați. 

Leu

Unii dintre voi aveți un sentiment inuntilitate și de faptul că oamenii nu vă văd valoarea. Totul este raportat la frica de moarte și când se formează această conjuncție se întâlnește în casa a 8 a, care are legătură cu moartea, dar nu moartea voastră sau a altora. Este un moment în care trebuie să vă dați seama care vă sunt fricile și cât de mult le-ați rănit. Sfatul meu ar fi să vorbiți cu fricile astea, să vedeți de unde vin, că poate unele sunt ale voastre, iar unele sunt dobândite. 

Fecioară

Se pot întâmpla mai multe scenarii. Poate partenerul devine distant, rece, este foarte ocupat, are multe lucruri de făcut și aveți impresia că absența lui înseamnă și lipsa de iubire. Poate că sunteți singuri și vă place de cineva și nu se întâmplă nimic și începeți cu scenarii că nu vă iubește, că nu vrea nimic. Este posibil, dar de ce să stați să vă chinuiți? Vorbiți cu persoana respectivă. Toți oamenii pe care îi veți întâlni zilele ce urmează au viețile lor, problemele lor, programele lor și nu au timp și pentru voi, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți și voi timp pentru voi. Este o perioadă bună să faceți și altceva. 

Balanță

Multă muncă și vi se pare că este plătită prost, vi se pare că nu vi se recunosc meritele. Faceți atât de multe lucruri pentru prietenii voștri și nu primiți nici măcar un mesaj cu mulțumesc. Puteți face lucruri mărunte pentru îmbunătățirea fizică, mentală și emoțională. Dacă nu ați fost la doctor de mult timp, ar trebui să sunați să vă faceți o programare pentru un set de analize. 

Scorpion

Unii dintre voi veți ajunge în punctul ăla în care vă dați seama că fericirea voastră depinde doar de voi și nu de alții. După lungi încercări deveniți solitari, mulți se vor simți chiar singuri în doi, în zilele ce urmează. Chiar dacă ați susținut relația pe care vi-ați dorit-o, cumva, nu se simte așa cum v-ați fi imaginat. Este o perioadă bună pentru cei care își asumă sau se responsabilizează pentru un copil, fie el al vostru sau pentru vreun nepot, să vă implicați în educația lor. Relațiile cu copiii pe care îi aveți s-ar putea să devină mai distante. 

Segetător

Totul este despre discuții spinoase, inconfortabile cu familia voastră dar și a partenerului. Trebuie să rezolvi ceva și pentru ai tăi și pentru ai partenerului, nu te apreciază nici unii, nici alții. Nu vede nimeni că mai obosești și tu, că mai ai și tu nevoie de o îmbrățișare, de o înțelegere. La serviciu, la fel, nimeni nu te vede. Efectiv, nu te ia și pe tine cineva în brațe. Este o maturizare accentuată și bruscă pentru câțiva. Soluția este exact în muncă. 

Capricorn

Lucrul la care trebuie să aveți grijă este la puțin conservatorism forțat, adică să nu încercați să-i faceți și pe ceilalți să facă și să acționeze ca voi. Vi trebuie să vă expuneți ideile, dar dacă vedeți că oamenii nu le acceptă imediat, nu încercați să-i forțați. Rămâneți pe poziții. Voi sunteți buni la a da sfaturi, la a pune preț pe timpul petrecut cu copiii. 

Vărsător

Banii voștri, banii partenerului și banii la comun au de suferit. Este nevoie de puțină ostelitate, de minimalism, de schimbarea strategiilor față de modul în care vă cheltuiți banii. Vi se pare că nu vi se poate întâmpla nimic. Trebuie să aveți grijă la orice exagerare și orice exces de zen. Tematica principală sunt banii. Poate unii dintre voi nu au probleme cu banii, dar au apropiații și vă afectează. 

Pești

Maturizare, schimbare, acceptare, dar și recunoaștere. Când nu mai ai speranță și când ți-ai făcut treaba vine Saturn și îți mai dă un nivel superior și te ajută să crești, să crești salariul, să te recomande cineva pentru un alt loc de muncă, să-ți rezolvi o problemă de sănătate, să vinzi casa aia sau să-ți cumperi o casă. Până acolo trebuie să treci printr-un proces de derivă, ți se pare că sunt tot felul de piedici, că Universul este împotriva ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel