Daniela Simulescu, horoscop 4 - 10 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Mercur se întâlnește cu Neptun în casa a XII-a, unde avem Luna Nouă cu Saturn. E vorba de vindecare, de sănătate, de mers la doctor, de făcut analize, de făcut investigații. Săptămâna viitoare este inclusiv despre maturizare. Vă atrage atenția asupra unor situații în care preferați să fiți copil, nu adult. Dacă sunteți adult, duceți-vă către zona de adult că e mai sănătos așa. Dacă stați să vă plângeți tot timpul și să nu înțelegeți ce se întâmplă și să nu acceptați, asta nu ajută la absolut nimic.

Stați departe de oamenii în care nu aveți încredere. Vă puteți lăsa influențați! Stați departe de tot felul de promisiuni. Stați departe de tot felul de șarlatani și de oameni care vă pot influența. Stați departe de persoane din trecut care v-au făcut rău sau care nu vă mai ajută la nimic. Chiar dacă unele decizii dor, mai bine mai puțin decât să suferiți și să vă enervați.

Taur

Marte în casa a X-a va face careul cu Uranus din casa I. O parte din voi vrea libertate, dar vă veți implica în proiectele care nu vă permit libertate. Cealaltă parte nu vreau libertate și se bagă în proiecte în care există prea multă libertate și nu vă convine, că nu vi se spune ce să faceți. Cu Marte în casa a X-a, șefii se uită la voi și nu înțeleg ce vi se întâmplă, de ce nu aveți continuitate și nu puteți să fiți liniari în proiecte.

Săptămâna viitoare există instabilitate, zăpăceală. Nici voi nu știți ce vreți. Treceți de la o stare la alta. Câteodată, ca să iasă din noi idei și soluții creative, trebuie să ne tensionăm puțin. Înseamnă că nu mai merge ce mergea. Ca să evoluezi și să progresezi, atunci trebuie să schimbi ceva.

Gemeni

Conjuncția Mercur-Neptun nu este bună pentru că se petrece în casa a X-a. Mercur, guvernatorul vostru, se întâlnește cu Neptun care ia mințile și știți în cine să credeți, pe cine să urmați, iar problema este că nu aveți încredere nici în voi. Când este haos și o confuzie interioară destul de crescută luați decizii proaste sau amânați.

S-ar putea ca spre finalul săptămânii să existe și niște decizii la locul de muncă mai neplăcute. S-ar putea să existe momente în care să simțiți că nu sunteți apreciați sau să simțiți că munca voastră nu se vede, că nu sunt rezultate. Atenție dacă vi se spune că nu sunt rezultate sau dacă nu cumva credeți voi că nu sunt rezultate. Aveți grijă la finalul săptămânii la drumurile pe care le veți face și la evenimentele la care participați. Vor fi foarte multe elemente surpriză.

Rac

Este o săptămână nemaipomenită pentru cei care studiază, pentru cei care urmează o formă de învățământ sau pentru cei care au vrut să-și îmbunătățească un domeniu. 

Indiferent de vârsta pe care o aveți este important ca săptămâna ce urmează să călătoriți, să învățați, să studiați și să meditați. De asemenea, Mercur se apropie de intrarea în casa a X-a a carierei, așa că trebuie să vă pregătiți terenul pentru că vor urma discuții cu șefii.

Leu

Vorbim despre bani și despre resurse: timp, energie, frigi, angoase, temeri și atacuri de panică. Toate astea se pot manifesta foarte ușor, pentru că avem o conjuncție Mercur-Neptun în casa a VIII-a și vă ia mințile. Este de ajuns să citiți ceva, să vorbiți cu o persoană și să fiți precum un burețel, adică să absorbiți, apoi să creați tot felul de scenarii. 

Mercur din casa a VII-a face careu cu Uranus din casa a X-a. În vederea îmbunătățirii la locul de muncă trebuie să treceți prin niște tensiuni. De asemenea, tensiunile cu persoana iubită pot fi destul de crescute la finalul săptămânii.

Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, se întâlnește cu Neptun în casa a VII-a, casa relațiilor. Este de ajuns să vi se spună „Bună dimineața, soare” și deja ați picat în plasă. Este un risc de a a vă lăsa păcăliți, dar și voi puteți să păcăliți la rândul vostru, așa că aveți grijă. 

Când Mercur se întâlnește cu Neptun, mai ales în casa a VII-a,, trebuie să aveți grijă la parteneriatele pe care le faceți, mai ales pe plan profesional. La finalul săptămânii trebuie să aveți grijă de partea financiară și la scandalurile cu colegii.

Balanță

Mercur se întâlnești cu Neptun în casa a VI-a. Dacă apare un diagnostic și nu sunteți siguri, atunci mai cereți o opinie. De asemenea, aveți un mare risc de a vă lăsa păcăliți de tot felul de vindecători, mai ales de pe internet.

Sunteți foarte predispuși la dezinformare când e vorba de sănătate. De aceea, trebuie să vă duceți la specialiști adevărați. Nu căutați la colț de stradă.

Scorpion

Soarele se întâlnește cu Saturn în casa a V-a. E o săptămână în care pendulați între „o să fie bine” și „nu are cum să fie bine”. Nu este o săptămână bună pentru a căuta scuze, iar conjuncția Soarelui cu Saturn trebuie să vă trezească pe unii dintre voi. Trebuie neapărat să vă decideți ce vă doriți și încotro să o luați.

Săgetător

Trebuie să aveți mare grijă la drumurile pe care le faceți, la călătoriile pe care le planificați și la biletele de avion sau autobuz pe care le achiziționați. Marte din casa a III-a face un careu cu Uranus din casa a VI-a și e bine să nu vă aventurați. Trebuie făcut totul cu mare atenție și nu trebuie să riscați. De asemenea, mare atenție la ce vorbiți și la tonul pe care îl aveți.

Capricorn

Săptămâna ce urmează este una bună. Sunteți mai bine aspectați față de alții. Conjuncția Mercur-Neptun vă ajută să fiți mai toleranți, mai empatici și să vorbiți poate mai mult. Mare grijă la chestiunile administrative, pentru că vă scapă din vedere foarte multe detalii.

Vărsător

Soarele se întâlnește cu Mercur în casa a II-a, Mercur se întâlnește cu Neptun în casa a II-a. Degeaba aveți curaj să faceți lucruri, pentru că momentan doar cheltuiți, pierdeți bani și vă lăsați păcăliți. Ar trebui să aveți un buget de risc, de urgență.

Pești

Mercur se întâlnește cu Neptun în semnul vostru. Săptămâna ce urmează sunteți critici, exigenți. Nu suportați lipsa ordinii. Conjuncția Mercur-Neptun vă ia mințile, dar voi încercați să vă controlați. Luna Nouă de la finalul săptămânii poate să aducă maturizare pentru unii dintre voi, iar pentru alții reîntinerire. Asta face Saturn, pe unii îi îmbătrânește, iar pe alții îi întinerește.

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel