Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua jumătate a anului 2024!
Data publicării:
Descoperă ce îi așteaptă pe toți nativii în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, prezintă previziunile complete.

A doua parte a anului 2024 va fi marcată de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță, dar și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Vă reamintim că Nodurile Lunare sunt în continuare pe axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 29 iunie, Lilith intră în Casa a șaptea, cea a relațiilor, ceea ce ar putea aduce unele tensiuni. Deși îți dorești multă independență în relații, acum vei simți nevoia să o exprimi mai puternic. Dacă ești singur, ai putea căuta oameni care să îți confirme dorința de libertate, chiar dacă nimeni nu îți neagă această posibilitate. Alternativ, pot apărea situații în care partenerul nu îți oferă suficientă libertate, iar tu vei realiza cât de importantă este aceasta pentru tine. 

Taur/Ascendent în Taur

 

Cu Jupiter în a doua casa, până la sfârșitul anului, aspectele financiare vor deveni foarte importante. Vor apărea noi surse de venit, noi oportunități financiare și metode inovatoare de a monetiza. Deși a doua casă se concentrează pe banii proveniți din munca proprie, este posibil să găsești un proiect sau să înveți ceva nou pe care să îl poți monetiza ulterior. Sau poate ai un talent pe care să îl valorifici. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Când oamenii aud că Jupiter intră în semnul lor, își imaginează că se vor îmbogăți, vor câștiga la loto, se vor căsători cu persoana ideală sau că vor avea o binecuvântare divină. Totuși, Jupiter are mai degrabă rolul de a te sprijini în momentele de criză, fiind în semnul tău. Astfel, dacă în a doua parte a anului te confrunți cu dificultăți legate de sănătate sau la locul de muncă, Jupiter va veni să te aline și să îți ușureze acele probleme. 

 

Vedeți continuarea pe Astrosens.ro:

https://www.astrosens.ro/previziuni-astrologice-a-doua-jumatate-a-anului-2024-pentru-fiecare-zodie-ascendent_10070.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: TikTok/Jador

Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”




pixel