Danny Boy de la Insula Iubirii s-a afișat alături de o brunetă. Fostul concurent a uitat complet de Mădălina
Data actualizării:
Data publicării:
Danny Boy de la „Insula Iubirii” nu mai suferă din cauza Mădălinei. Fostul concurent s-a afișat cu o frumoasă brunetă, la doar câteva zile după despărțirea de ispita care l-a făcut să pice testul fidelității.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Danny Boy nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut peste mai repede decât am fi crezut. Zilele trecute, fostul concurent de la „Insula Iubirii” a mărturisit în timpul unei transmisiuni live pe contul său de TikTok cum ar arăta femeia ideală pentru el, spunând că i-ar plăcea să fie brunetă, deși a avut relații doar cu fete blonde. Acum, Daniel s-a afișat pe rețelele sociale cu o brunetă, lucru ce i-a făcut pe oameni să creadă că dorința i s-a îndeplinit. Bărbatul o ține pasional în brațe, iar alături de fotografie a pus două emoticoane care le-au dat de gândit urmăritorilor săi.

„Idealul meu de femeie e femeia brunetă. Brunetele îmi plac, dar am avut parte doar de blonde. De fapt, cred că idealul meu e o brunetă, dar slăbiciunea mea e o blondă”, a spus Daniel, într-un live pe TikTok.

Frumoasa brunetă alături de care s-a fotografiat Danny Boy este chiar Maria Tebieș, ispită în acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Deși în timpul reality-show-ului cei doi nu au avut nicio apropiere mai specială, se pare că acum lucrurile s-au schimbat și chiar se întâlnesc. Fostul concurent pare că a uitat definitiv de Mădălina, femeia alături de care a părăsit emisiunea și cu care a avut o relație de câteva luni, deși a înșelat-o după doar două săptămâni.

Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic și se pare că nu a rezistat foarte mult. La ceremonia finală, Danny Boy și Maria, partenera sa alături de care venise în emisiune, au ales să plece separat, iar bărbatul a rămas alături de Mădălina, ispita care a reușit să îl facă să pice testul fidelității. Deși în timpul emisiunii, Danny Boy i-a promis Mădălinei că nu o va înșela, bărbatul a picat din nou în ispită, după doar două săptămâni de relație cu ispita. Cu toate acestea, tânăra l-a iertat și au hotărât să își mai dea o șansă, dat fiind faptul că, după cum spune chiar ea, circumstanțele în care și-au început povestea de dragoste nu au fost tocmai prielnice pentru ei.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, confesiuni despre relații și lecțiile vieții: „Eu cred că bărbatul trebuie să te aleagă”

„A continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă”

Zilele trecute, Mădălina a făcut noi dezvăluiri. Întrebată de un urmăritor de pe Instagram dacă mai formează un cuplu cu Daniel, ispita a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea, mai ales că zilele trecute, cei doi s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Tânăra a mărturisit că nu mai are o relație cu fostul concurent, dar nu a dezvăluit care este motivul despărțirii. Cu toate acesta, Danny Boy a ales să dezvăluie adevăratul motiv al separării și a făcut acuzații grave la adresa fostei sale iubite.  El a susținut că aceasta ar fi continuat să vorbească cu un alt bărbat, cu care avusese legătură înainte de participarea la „Insula Iubirii” și spune că regretă că a avut încredere în ea, deși a fost avertizat de numeroase persoane.

„Motivul real! Nu am crezut ceea ce mi-a scris, ulterior a venit și cu dovezi. Ca idee, este un băiat cu care Mădălina a avut treabă înainte de Insula, iar după ce am venit acasă, a continuat să aibă treabă când eu mai plecam de acasă”, a mărturisit Dany Boy pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”




pixel