Dany Boy, îndrăgostit până peste cap de Mădălina Maricuț. Cum s-au afișat cei doi imediat după difuzarea emisiunii Insula Iubirii / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Dany Boy se laudă cu relația pe care o are cu Mădălina Maricuț. Deși a fost prins din nou în mrejele infidelității la doar două săptămâni de la întoarcerea în țară, ispita l-a iertat și s-a decis să-i mai acorde o șansă, iar acum cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată.  

Maria Covasa și Daniel Ungureanu, cunoscut ca Dany Boy, au format o relație timp de cinci ani. Cei doi au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, doar că după câteva zile petrecute în Thailanda, concurentul a căzut în ispită.

Astfel, în ultima ediție de la Insula Iubirii, cei doi au plecat pe drumuri separate. Deși a încercat să îi intre în grații Mariei, concurenta a refuzat să-i mai dea o șansă. După întoarcerea în țară, Dany Boy și-a continuat povestea de dragoste cu ispita Mădălina Maricuț, cu care a și ajuns în pat în timpul emisiunii Insula Iubirii. Însă, spre surprinderea tuturor, Dany Boy a călcat din nou strâmb. 

După încheierea filmărilor show-ului din Thailanda, blondina s-a cuplat cu Beni.  În încercarea de a afla mai multe despre relația celor doi, Dany Boy și-a dat întâlnire cu fosta iubită a lui Beni, cu care s-a și combinat, chiar dacă avea o relație cu Mădălina.

„El s-a combinat cu ea, de fapt, să afle chestii despre mine și despre Maria”, a spus Beni.

Cu toate acestea, Mădălina a trecut peste infidelitate și l-a iertat. „Nu am trecut niciodată peste trădare, nu pot să concep așa ceva, însă fiind circumstanțele respective și ieșind dintr-o relație de 5 ani și jumătate, am zis ok, nu știe nici măcar el ce se întâmplă cu el. Am încercat să-i găsesc scuze”, a precizat Mădălina.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

Dany Boy, îndrăgostit până peste cap de Mădălina Maricuț. Cum s-au afișat cei doi imediat după difuzarea emisiunii Insula Iubirii

Imediat după difuzarea ultimului episod, Dany Boy și Mădălina Maricuț au postat în mediul online mai multe filmulețe împreună, sărutându-se pasional. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Se pare că în urma experienței din Thailanda, Dany Boy și Mădălina au devenit destul de apropiați.

Îndrăgostit peste cap, Dany Boy pare hotărât să își repare greșelile și să construiască o relație solidă alături de Mădălina, iar cei doi nu ezită să își arate afecțiunea în public.

Maria Covasa ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Daniel Ungureanu. Ce spune concurentul de la Insula Iubirii 

În mediul online au apărut detalii terifiante despre cuplul Maria Covasa și Dany Boy. Potrivit unor imagini apărute în mediul online, tânăra ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul ei iubit. Într-un live făcut pe pagina sa de de Instagram, concurentul de la Insula Iubirii a vorbit despre zvonurile care au apărut în spațiul public, dar nu a oferit detalii despre incident. Mai mult, el a declarat că imaginile ar fi putut fi editate.

„Lumea a văzut imaginile cu ochiul ei umflat, dar asta înseamnă că am fost eu? Întreabă lumea dacă am bătut-o pe Maria. Nu vreau să-mi iau apărarea cu nimic. Vă las pe voi să vedem finalul. Se pare că după fiecare episod se află chestii noi. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta! Site-ul acela de știri care a spus asta vorbește mult și prost. Am spus de 100 de ori. Dacă spun că nu am bătut-o, oamenii spun că mint, dacă zic că am bătut-o, lumea zice sunt un gunoi. O să vedeți la final!

Frate, dacă apare mâine o poză cu mine de acum 8 ani, când mi-am rupt gâtul cu placa pe pârtie... asta înseamnă că m-a bătut cineva?! Pot să fie și poze editate, dacă vă uitați mai bine, cred că erau în Snapchat. Nu vreau să vorbesc, nu vorbesc despre subiectul ăsta”, a spus Dany Boy, într-un live făcut pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel