Daria Radionova, primele declarații după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi: „Poate e ceva greșit cu ea”
Data publicării:
Daria Radionova a făcut primele declarații după ce Bianca Drăguanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi.

În ultimele zile showbiz-ul românesc a fost zguduit, după ce Bianca Drăgușanu a recunoscut că a primit mai multe bătăi de la fost ei soț, Alex Bodi. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, blondina i-a adus mai multe acuzații lui Alex Bodi și a susținut că acesta a fost violent cu ea, drept dovadă stând imginile cu Bianca Drgușanu plină de răni. În tot acest timp, Alex Bodi petrecea alături de noua lui iubită, Daria Radionova, o frumoasă rusoaică căreia i-a oferit și un inel.

Daria Radionova, primele declarații despre bătăile primite de Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi

Daria Radionova a mărturisit că ea nu se teme de Alex Bodi, deoarece acesta nu  fost niciodată agresiv cu ea. Cât despre Bianca Drăgușanu, iubita lui Alex Bodi a spus că este posibil ca problema să fie chiar la ea, menționând că blondina a vorbit urât de fostul ei soț.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni”, a declarat Daria Radionova pentru Antena Stars.

Cât despre discuțiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, Daria Radionova a mărturisit că ea știa că cei doi mai vorbesc, fiind chiar lângă iubitul ei când cei doi conversau.

„Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a continuat Daria Radionova pentru sursa citată.

Daria Radionova a decarat că a petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de Alex Bodi. Aceasta i-a pregătit o seară romantică, iar el i-a oferit un superb inel.

„Am petrecut împreună un Valentine' s Day foarte drăguţ. L-am surprins cu o seară romantică şi cu un cadou. De asemenea, şi el mi-a pregătit o surpriză drăguţă. Mi-a oferit un inel frumos. L-am schimbat pe celălalt pentru că au fost foarte multe discuţii şi lucruri negative în jurul lui. Aşa că el a decis să îl schimbe cu unul mai bun, care să ne aducă amintiri frumoase şi noroc”, a mai spus rusoaica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bodi  Bianca Dragusanu  daria radionova 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel