Date de salvat în calendar: 26 mai, 3 iunie și 2 iulie. Atenție! Efectele lui Mercur retrograd se vor simți până pe 5 iulie!
Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

Mercur îl reprezintă pe Hermes și este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, procesele mentale și călătoriile. Și când este retrograd, când „pare” să se deplaseze înapoi pe orbita sa, acele zone ale vieții devin un pic haotice. Trebuie să verifici totul cu atenţie. În timpul retrogradării, cu siguranță te poţi aștepta la complicații, dar şi la răsturnări de situaţie care în final să te ajute. 

Este posibil ca lucrurile să se oprească sau să te lovești de obstacole în acest timp, deci, mai degrabă decât să încerci să depui noi eforturi sau să găsești moduri noi de rezolvare, recomandabil este să iei o pauză în care să revizuiești proiectele recente sau pentru a rafina lucrurile pe care le-ai început, fie acasă, fie la serviciu. 

Date de salvat cu privire la tranzitul lui Mercur în următoarea perioadă!

20 mai

Mercur retrograd face un sextil cu Jupiter pe 20 mai, acesta este un aspect bun, niște idei din trecut ne plac, e posibil să ne aducă niște planuri de bun augur, să fim inspirați de data aceasta și să ne vedem viitorul cu o mai mare claritate.

23 mai

Pe 23 mai Mercur retrograd din Gemeni se întoarce în Taur! De aceea avem de-a face cu o retrogradare mai specială. Aici ne vom da seama că ne-am dus în multe direcții și niciuna nu e cum ar trebui să fie. Am alergat după mai mulți iepuri și am reușit să îi cam pierdem pe toți. Ce e de făcut? Reevaluarea resurselor și a planurilor, desigur. 

26 mai

Pe 26 mai Mercur în Taur face trigon cu Pluto, vom avea puterea de a vedea pe ce ne bazăm, care ne sunt resursele. De data aceasta vom aborda lucrurile cu mai multă maturitate, vom fi capabili să lăsăm superficialitatea la o parte.

3 iunie

Atenție mare aici! Este un aspect destul de complicat. Pe 3 iunie Mercur își oprește retrogradarea și face un careu cu Saturn. Atunci când Mercur este staționar este și mai periculos, este și mai puternic, iar un careu cu Saturn ne face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi declarații goale la nivel mondial, promisiuni fără fonduri, întârzieri, probleme cu salariile, reanalizări, recalculări. Vom vorbi cu toții despre taxe, resurse, prețuri mai mari la facturi, dar și rețele sociale căzute și amânări ale unor proiecte.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 11 mai 2022, 11:42

Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prestația din dormitor a primului ei iubit: „Am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat”

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

"Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepatice

Irina Margareta Nistor, captură video Youtube

Irina Margareta Nistor, după ce Tim Burton a plecat cu „Wednesday” din România: „Avem câte o șansă și îi dăm cu piciorul de fiecare dată”  / EXCLUSIV

Sanda Ionescu, la Interviurile Spectacola

Ce cadouri își doresc ZODIILE? Astrologul Sanda Ionescu dezvăluie care sunt darurile cu care nu ai cum să greșești / VIDEO

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Sursa foto: Iulia Sabbagh, argivă personală

Fiul cel mic al lui Christian Sabbagh, diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Soția jurnalistului a intrat în depresie: „Îmi doream să se termine viața mea”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Mirela Vasadi, foto Arhiva Personală

Mirela Vasadi, regrete la finalul lui 2022: „Alegerile greșite pe care le-am făcut, timp prețios irosit fără rost, niște suferințe inutile”

Paul Surugiu/ captură video Youtube

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Maria Lucia Hohan, foto Facebook

Maria Lucia Hohan rupe tăcerea, după ce a fost acuzată că și-a înșelat partenerul cu 10 bărbați: „Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, obținute ilegal”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop rune 5-11 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată divin: „A câştigat pe toate planurile”

Sursa foto: Andreea Maria, Instagram

Maria Andreea și Vali Bărbulescu s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă primit de artistă