David Beckham, imagini fierbinți cu soția sa Victoria. Cum a arătat ieșirea cu familia / foto
Data publicării:
David Beckham și-a arătat abdomenul, convingând-o pe Victoria să urce pe un jet ski (după ce și-a făcut antrenamentul) în timp ce se aflau în vacanță cu copiii lor pe un mega iaht în Sardinia pentru a sărbători ziua de naștere a lui Harper, care a împlinit 13 ani.

Clanul Beckham părea într-o dispoziție foarte bună în timpul unei zile pe mare, miercuri, în timpul vacanței de familie în Sardinia.

Fostul fotbalist, în vârstă de 49 de ani, și-a etalat silueta bine lucrată, purtând doar o pereche de pantaloni de baie galben lămâie.

Victoria, în vârstă de 50 de ani, a sărit în spatele lui, ținându-se strâns de soțul ei în timp ce acesta străbătea valurile. Victoria purta o fustă neagră de înot și o șapcă de baseball, bucurându-se de plimbare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Pozele cu ei au fost făcute publice de DailyMail.

Matriarha familiei Beckham s-a asigurat că își respectă regimul de fitness chiar și în vacanță, fiind surprinsă ridicând greutăți pe puntea iahtului, îmbrăcată casual într-un tricou negru simplu și pantaloni scurți de denim.

Ziua a fost dedicată în special fiicei lor mai mici, Harper, care a devenit oficial adolescentă. Familia a sărbătorit cu baloane roz și argintii, Harper fiind în centrul atenției în timp ce lua micul dejun cu frații săi, Romeo, în vârstă de 21 de ani, și Cruz, în vârstă de 19 ani.

Victoria și David au sărbătorit și ei acest moment important prin postări emoționante pe rețelele sociale. David și-a adunat familia, profitând la maxim de vremea caldă.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

 

Această excursie în Sardinia a fost probabil și o dublă sărbătoare, deoarece Victoria și David tocmai au sărbătorit și aniversarea lor de 25 de ani de căsătorie. Cuplul s-a îmbrăcat în ținutele lor iconice de la nuntă pentru o fotografie amuzantă pe Instagram. Cei doi s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda în 1999, într-o ceremonie fastuoasă care a costat aproape un milion de lire sterline.

În secțiunea de comentarii, mama lui David, Sandra, a scris: „25 de ani și încă arătați uimitor, amintiri”, iar sora lui mai mică, Joanne, a comentat: „Arătați la fel de bine acum cum arătați atunci, iconic”. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel