David Pușcaș, declarații cutremurătoare. Fiul vitreg al Luminiței Anghel se luptă cu depresia: “Aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile”
David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, trece prin momente dificile, după ce a ajuns victima depresiei. 

Luminița Anghel a fost în culmea fericirii când a reușit să-l adopte pe David. Odată cu trecerea timpului, ajuns la perioada adolescentină, David Pușcaș a devenit un copil problemă. Scandalurile și acuzațiile grave  dintre artistă și fiul ei erau la ordinea zilei. Deși părea că au îngropat securea războiului, se pare că cei doi au ajuns din nou să nu-și mai vorbească deloc. Acum, tânărul a făcut declarații cutremurătoare și a recunoscut că se luptă cu depresia. 

Fiul vitreg al Luminiței Anghel se luptă cu depresia

David Pușcaș a îngrijorat pe toată lumea, după ce a scris pe rețelele de socializare că se luptă cu depresia și că nu este într-o stare prea bună. Tânărul a recunoscut că atunci când îl apucă stările depresive nu se mai îngrijește și stă doar în pat. 

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca o legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a mărturisit David Pușcaș, în cadrul unui vog de pe rețelele de socializare.

David Pușcaș, cu ochii în lacrimi. Fiul vitreg al Luminiței Anghel nu mai vorbește cu mama sa: ”Pentru ea, eu nu mai exist”

Dana Marijuana are grijă de David Pușcaș

După scandalurile nenumărate avute cu mama sa, David Pușcaș s-a apropiat de Dana Marijuana, la care mai merge din când în când, atunci când are nevoie de un sfat. 

“David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea”, a spus Dana Marijuana, pentru ego.ro.

David Pușcaș, acuzații grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel

David Pușcaș a mărturisit că Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, l-a bătut de nenumărate ori și l-a pedepsit, acesta fiind și motivul pentru care a rupt legătura cu mama sa adoptivă. Cu toate astea,  David Pușcaș a povestit, cu ochii în lacrimi, că îi este dor de mama sa, însă se pare că este ignorat total de către aceasta. 

”M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

Tânărul a povestit că tatăl său vitreg nu îl lăsa să iasă din camera sa. Mai mult decât atât, Davi Pușcaș a mărturisit că nu avea voie să se apropie nici de frigider și că îi aduceau mâncare în cameră. 

”Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai zis David Pușcaș.

Citește și: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut”. Luminița Anghel, prima reacție după acuzațiile făcute de fiul ei

Data: 28 apr 2023, 07:41
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   david puscas  depresie  luminita anghel 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...