David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminței Anghel, dezamăgit că mama lui nu a venit să-l viziteze la spital după operația suferită: „Nu o interesează de mine”
Data publicării:
David Pușcaș trece prin momente grele, după ce a fost operat de urgență. Fiul adoptiv al Luminței Anghel a făcut mărturisiri cutremurătoare, exprimându-și tristețea și dorința de a avea sprijinul mamei sale în momentele dificile prin care trece.

David Pușcaș, în vârstă de 29 de ani, trece prin momente de cumpănă, după ce a fost operat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a înțepat cu acul din cercel sub unghie și a stat așa timp de 3 zile, fără să meargă la medic, până când rana s-a infectat. În aceste momente dificile, un singur prieten l-a vizitat în spital, iar singura persoană pe care a putut să o treacă pe lista de internare a fost mama sa adoptivă, Luminița Anghel.

„M-am dus la muncă și nu puteam să fac nimic. A doua zi am văzut că arată și mai rău, apoi m-au internat. Doar un prieten m-a vizitat până acum, dar am primit mesaje peste mesaje. Nu m-a lăsat nimeni să mor”, a spus David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminței Anghel, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Dacă nu mă operam îmi pierdeam degetul”

Au trecut două zile de la operație. Cu toate acestea, David Pușcaș ne-a dezvăluit că resimte durerea intervenției chirurgicale suferite. Abia în weekend, tânărul va fi externat din spital.

„Mă doare operația. Am fost operat alaltăieri la 5 dimineața. Stau pe holul spitalului, că mă doare când mă așez în pat. Operația a durat o oră. Dacă nu mă operam îmi pierdeam degetul. O să fiu externat sâmbătă sau duminică”, ne-a dezvăluit David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminței Anghel.

„Pe mama nu o interesează de mine, nu mă bazez pe ea, dar era frumos să fie aici”

David Pușcaș ne-a mărturisit că Luminița Anghel nu a venit să-l viziteze în această perioadă dificilă, iar absența ei l-a afectat profund, chiar dacă relația dintre cei doi nu mai este una bună. 

„Mama nu a aflat de la mine, poate din presă, că e peste tot. Pe mama nu o interesează de mine, nu mă bazez pe ea, dar era frumos să fie aici. Așa mi-a fost scris, să îmi pierd părinții de-a lungul timpului”, a mărturisit David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminței Anghel, în exclusivitate pentru Spectacola.

Relația dintre David Pușcaș și Luminița Anghel a fost una tensionată în ultimii ani. Tănărul susține că nu a mai vorbit cu mama sa adoptivă de mai bine de 10 ani și că ultima dată când a văzut-o în realitate a fost înainte de izbucnirea pandemiei.

„Cu mama nu am mai vorbit de mulți ani, de când m-a dat afară din casă, de la 18 ani. Oficial nu am mai văzut-o în realitate de dinainte să vină pandemia”, a mai mărturisit David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminței Anghel, în exclusivitate pentru Spectacola.

În urmă cu aproape doi, ani, David Pușcaș a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri despre relația cu mama sa adoptivă. 

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(...) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani. (...) Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist. Din partea ei nu vine, eu am simțit că mereu s-a simțit între ciocan și nicovală între mine și persoana care e acum. Au trecut atâția ani și nu-mi vine să cred că nu mă caută”, spune David Pușcaș, în urmă cu aproape doi ani, în cadrul podcastului „În oglindă” cu Mihai Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel