De ce a refuzat Raluka să meargă la Survivor: „Am primit oferta în fiecare an”
Data publicării:
Raluka ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate, despre relația strânsă de prietenie pe care o are cu Ana Baniciu, dar și despre ofertele pe care le-a primit de-a lungul timpului la anumite show-uri din țara noastră.

Raluka și Ana Baniciu au format una dintre echipele primului sezon ale competiției Asia Express, acolo unde au câștigat și premiul cel mare. Cele două nu s-au ales doar cu trofeul și suma de 30.000 de euro, ci și cu o strânsă relație de prietenie, care a continuat până în ziua de astăzi. 

Au trecut câțiva ani de la acea experiență, motiv pentru care am întrebat-o pe Raluka dacă nu a mai primit între timp vreo altă oferta de a pleca în alt show de acest gen. Astfel, îndrăgita cântăreață ne-a dezvăluit faptul că a fost ofertată de cei de la Survivor, însă din anumite motive, aceasta nu a putut accepta. 

„Aș mai pleca (n.r.) în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună.”, a declarat Raluka, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Cum o răsfață Liviu Vârciu pe Anda Călin, de 8 martie: „Nu vreau să-i mai iau flori, i-am făcut cadou deja”. Ce admiră cel mai mult la partenera sa

„Chiar consider că voi fi mătușică”

Ana Baniciu a anunțat în urmă cu aproximativ 2 luni că este însărcinată, iar vestea a fost o reală bucurie pentru toți apropiații artistei. Printre ei, se numără și Raluka, care spune că îi va fi alături prietenei sale cu tot ceea ce are nevoie. 

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da (n.r. în Asia Express au legat prietenia), acolo am devenit atât de bune prietene.”, ne mai spune Raluka.

Te-ar putea interesa și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Motivul pentru care pleacă des în vacanțe

Am mai observat faptul că Raluka a fost în diferite destinații exotice în utlima vreme, iar acest lucru este o reală necesitate, ne spune artista, care încearcă în acest fel să prevină extenuarea și alte probleme de sănătate. 

„Adevărul este că am muncit vreo 15 ani fără să-mi iau nicio vacanță, iar pentru în ultimul timp am început să adun roadele, am zis că ar fi cazul să mai am din când în când timp și pentru mine, pentru că an revenit la perioada în care am extrem de multe concerte și nu aș face față altfel. Problemele de sănătate ar începe mult mai devreme, au început deja, dar încerc să le mai țin sub control.”, ne-a mai spus artista. 

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel