De ce a refuzat Victor Slav invitația Biancăi Drăgușanu la petrecerea fetiței lor: „Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături”
Data actualizării:
Data publicării:
Victor Slav a lipsit de la petrecerea organizată de Bianca Drăgușanu cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor. Se pare că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, iar vedeta a lămurit situația. 

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere de zile mari pentru fiica ei, Sofia. Cea mică a împlinit opt ani și a avut alături atât familia, cât și prietenii apropiați. Marele absent a fost chiar tatăl ei, Victor Slav. Bianca Drăgușanu a explicat situația și a declarat că tatăl fetiței i-a organizat o petrecere separat cu o zi înainte. Victor Slav a dorit să petreacă timp cu fiica sa și apropiații din partea lui, astfel că i-a pregătit Sofiei un tort, cadouri și au sărbătorit această zi specială. Frumoasa șatenă a mărturisit că fiecare copil își dorește să aibă alături ambii părinți, dar există totuși și avantaje, cea mică având două petreceri cu ocazia zilei sale de naștere.

„Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături”

„Victor a luat-o cu o zi înainte, ne-am înţeles la telefon, a venit cu o zi înainte şi i-a făcut şi ei ceva, o mică adunare acolo în familia lor, cu bunica din partea lui, cu apropiaţii lui şi a avut şi ea acolo un tortuleţ şi nişte cadouri şi s-a simţit bine şi acolo. Deci e un copil binecuvântat şi iubit pentru că a avut parte de două petreceri de ziua ei şi dublu cadouri. Uite, în situaţii de genul acesta mai are şi avantaje nu doar dezavantaje. Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături, dar uite că în situaţia asta primeşte dublu cadouri, are două petreceri şi e tare. Fiecare face cum consideră că e mai bine pentru el şi pentru copil”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la 19 ani: „Râd. Să fii mamaie…”

„Eu l-am invitat şi acum, şi anul trecut”

De asemenea, Bianca Drăgușanu a declarat că l-a invitat pe Victor Slav și în anii trecuți să petreacă ziua fetiței lor împreună, dar acesta nu a putut sau nu a vrut să vină. Vedeta a precizat că se bucură că cea mică a avut parte de două petreceri și că i-a plăcut ce a organizat tatăl Sofiei cu ocazia acestei zile speciale din viața lor.

„Eu l-am invitat şi acum, şi anul trecut, şi acum doi ani. Nu a putut, nu a vrut, nu ştiu, nu mă interesează. Pe de o parte, ţi-am zis, eu mă bucur pentru ea pentru că a avut parte de două petreceri. Probabil o fi avut treabă, nu ştiu, dar el a organizat cu o zi înainte şi am văzut de pe Instagram că a ieşit foarte drăguţ”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Te-ar putea interesa și: Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Deși cei doi nu au fost împreună la petrecerea pentru ziua de naștere a fiicei lor, în prima zi de școală a acestui nou an școlar, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost alături de cea mică. Nu este prima dată când cei doi merg împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Și anul trecut au însoțit-o pe cea mică, lăsând deoparte conflictele pe care le-au avut de-a lungul timpului și petrecând clipe minunate alături de fetița lor.

Bianca Drăgușanu, cunoscută ca vedetă TV, și Victor Slav, prezentator TV și om de afaceri, au început să se întâlnească în jurul anului 2013. Căsătoria lor a fost un eveniment mediatizat, atrăgând atenția presei și a publicului. Bianca și Victor au o fiică, pe nume Sofia Valentina. După doar un an de căsnicie, cei doi au hotărât să se despartă. Separarea a fost marcată de mai multe speculații și comentarii în presă. Cu toate acestea, au existat și momente de reconciliere și discuții despre o posibilă împăcare, dar în cele din urmă, relația lor nu a mai avut nicio șansă și și-au spus adio pentru totdeauna. După despărțire, cei doi au continuat să păstreze o legătură de amiciție pentru fiica lor, deși au existat și momente în care și-au adus diferite reproșuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor




pixel