De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express: Ne-am gândit bine și am zis nu. Eram plătiți pe sezon
Data publicării:
Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit motivul pentru care nu au mers în America Express.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat invitația de a participa la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România, "America Express", care a început deja filmările.

Cuplul a fost contactat pentru a participa în aventura senzațională de la Antena 1 care urma să-i poarte prin Mexic, Guatemala și Columbia. După ce au întors pe toate părțile invitația și au analizat minuțios toate aspectele, Anca și Adi au ales să nu-și treacă numele pe lista concurenților din iubitului show tv.

Cei doi au luat decizia să rămână acasă, pentru că au considerat că "nu li se potrivește emisiunea", dar un aspect important în decizia lor a fost legat și de modul în care erau plătiți.

"Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă.

Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie", a declarat Anca Serea pentru playtech.ro.

Anca Serea a plecat cu trenul spre Disneyland, alături de copii

 

Chiar dacă n-a decolat spre America Express, Anca Serea nu stă acasă. Vedeta merge la Dinseyland, în Paris, în timp ce Adi are concerte în India și Pakistan.

"Plecăm cu trenul la Disneyland, am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan Cea mică, Leea, va rămâne acasă întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea", a mai spus Anca Serea.

Cine participă în noul sezon America Express

 

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. 

- Puya și soția sa, Melinda

- Jean Gavril și fratele lui, Dinu

- Cătălin Bordea și Nelu Cortea

- Andreea Bălan și Andreea Antonescu

- Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru

- Bianca Adam și Mihaela Adam

- Diana Bulimar și Larisa Iordache:

- Bruja și Pufeh

- Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Cine va prezenta America Express

 

La cârma emisiunii va fi tot Irina Fodor, cea care a prezentat și ultima ediție a emisiunii Asia Express. În timp ce unii abia așteaptă să se difuzeze aceste episoade, alții sunt contrariați de faptul că noul sezon nu o aduce în prim plan pe Gina Pistol. Fanii au ținut chiar să-i scrie vedei pe Instagram despre cum emisiunea nu va mai avea același farmec, fără ea. 

Îndrăgita prezentatoare le-a răspuns imediat urmăritorilor ei și, chiar dacă a recunoscut faptul că îi lipsește această experiență, a spus că fata ei are nevoie de mama sa în această etapă a vieții. Mai mult, vedeta a ținut să spună faptul că și Irina Fodor are farmecul ei, iar sezonul va fi unul extrem de frumos. În final, frumoasa mămică a anunțat oficial și când va reveni în această emisiune.

"America Express va fi fără șarm, fiindcă lipsești tu!" sau "Păcat că nu tu ești cea ce va prezenta America Express! Ai un farmec aparte..", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

"O să fie un sezon excepțional! Cu sau fără mine. La următorul o să fiu prezentă. Până atunci stau cu fiica mea. Fiecare are acel ceva al lui/ei. Îmi lipsește enorm acest proiect, însă trebuie să fiu alături de fata mea în această etapă.", a fost răspunsul dat de Gina Pistol.

Chiar dacă va fi o experiență inedită, care o va purta prin cele mai frumoase locuri ale lumii, vedetei i-a fost extrem de greu să își ia adio pentru două luni de la familia ei. În acest sens, soția lui Răzvan Fodor a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă atât regretul, dar și entuziasmul ce a copleșit-o odată cu plecarea la aeroport.

"De zile întregi fac planuri despre cum să las totul organizat acasă, să mă asigur că le va fi ușor cât voi fi plecată, să îi las bine și să îi găsesc bine. Cred că am încercat, tot punând în ordine diverse detalii, să fug de sentimentul ăsta de cădere în gol pe care îl am acum și de furtuna asta de emoții care m-a copleșit: tristețea că plec de lângă ei și dorul crunt ce o să urmeze, puse în balanță cu mirajul unei aventuri ca nici o alta, cu faptul că vom descoperi locuri de o frumusețe răpitoare, cu adrenalina ce numai cursa asta ți-o poate oferi. Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea. I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări. Iar pe voi, vă pup, dragilor și vă trimit vești când ajung în Mexic.", a scris Irina Fodor pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Giorgiana Croitoru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adi sina  america express  anca serea  cancan  gina pistol  irina fodor  monden  spectacola  stiri vedete  vedete 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel