De ce Cristi Brancu nu o invită pe Bianca Drăgușanu în emisiunea sa: „Ea nu e ce pare a fi. A fost o singură secvență în care mi-a reproșat ceva”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristi Brancu a vorbit despre conflictele din trecut pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu.

În trecut, Cristi Brancu a făcut câteva declarații despre Bianca Drăgușanul care au lăsat multe semne de întrebare. Concret, era vorba despre faptul că acesta nu o va chema niciodată pe blondină la emisiunea prezentată de el. Acest lucru a stârnit și curiozitatea lui Teo Trandafir, care și-a dorit numaidecât să afle dacă între cei doi a fost vreun conflict de s-a ajuns la această decizie radicală. Astfel, extrem de transparent, prezentatorul de pe Prima TV a dezvăluit motivul pentru care relațiile dintre el și blondină nu au fost în trecut cele mai bune. 

„Am avut-o o singură dată invitată la emisiune, era înainte să fie această Bianca Drăgușanu, aveam emisiunea cu Oana, iar ea era într-o relație cu Cătălin Botezatu, care a fost mereu prietenul nostru, al tuturor, așa e el construit. A fost o emisiune în care încercam să dăm diverse roluri și am făcut o emisiune în care ei doi erau ca și cum ar fi prezentat un buletin de știri în doi. S-a descurcat, ea a venit după care nu a mai fost niciodată.”, a declarat Cristi Brancu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: De ce Cristi Brancu și Teo Trandafir nu și-au vorbit 20 de ani: „Noi am avut o tăcere lungă”

Cristi Brancu a „demascat-o” pe Bianca Drăgușanu

Totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu trebuia să fie protagonista propriul show, moment în care, auzind acest lucru, Cristi Brancu și-a dorit să le arate tuturor adevărata sa față, cel puțin din perspectiva sa. 

„Nu m-am certat niciodată cu ea, dar a fost o singură secvență în care ea mi-a reproșat mie ceva, a fost foarte interesant. Postul la care lucram m-a chemat pe mine, pe Morar, pe Fântânaru, ne-am dus acolo, CNA-ul a zis că o să fie o televiziune la care Bianca Drăgușanu o să facă un reality show, pe care nu l-a făcut niciodată, noi spuneam că o să fie bine. Eu am consideră că Bianca Drăgușanu nu e ce pare a fi, îi reproșasem în mod indirect faptul că după ce s-a despărțit de Cătălin Botezatu, l-a bârfit, ceea ce nu mi s-a părut în regulă, pentru că el a lansat-o și a șlefuit-o.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Teo Trandafir, suspectă de cancer? „Aveam o viață de coșmar. Nu am mai povestit nimănui”

Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu

Acele declarații au ajuns și la urechile blondinei, care a fost extrem de deranjată de situația creată și de faptul că Cristi Brancu împrăștiase acele vorbe despre astfel. Astfel, aceasta nu l-a menajat deloc când l-a văzut următoarea dată.

„O singură dată ne-am întâlnit, iar ea mi-a zis „Din cauza ta se întâmplă asta cu Antena Stars”, de parcă eu aș fi făcut faptele relevante în locul ei. Fiecare și-a văzut de drumul lui, Oana a făcut interviu cu ea, am făcut poză cu ea, cred că fiecare e pe drumul lui. Mie mi se pare o problemă încheiată, nu mă agit.”, a mai dezvăluit prezentatorul Exclusiv VIP. 

Citește și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete

Cum să adormi în 10, 60 sau 120 de secunde când ai insomnii

Îți petreci mai mult timp încercând să adormi decât...


DC Media Group Audience

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”




pixel