De ce nu ne regăsim în zodia noastră? Astrolog Diana Sabău: Zodia Soarelui este un drum al vieții pe care alegem să mergem
Data publicării:
Se întâmplă des să auzim o persoană spunând că personalitatea sa nu se potrivește deloc cu cea a zodiei sale. 

Unele persoane se regăsesc complet în arhetipurile conturate de semnul lor zodiacal, în timp ce altele îl refuză cu desăvârșire. Pentru a înțelege de ce există această discrepanță, trebuie, în primul rând, să înțelegem ce înseamnă ”zodia mea”.

Ceea ce știm noi ca fiind ”zodia mea” este zodia în care se afla Soarele la momentul nașterii, un simplu fragment al complexității personalității noastre. Astrograma personală reprezintă o schemă a pozițiilor planetare din momentul nașterii, incluzând toate cele 12 zodii și rolul acestora în viața individului. Fiecare planetă din sistemul solar are o poziție specifică (într-un semn zodiacal și într-o casă), dar semnul Soarelui este cel mai relevant și mai popular dintre acestea.

Soarele joacă un rol central în astrogramă. Energia solară este energia vitală, o forță ce pune lucrurile în mișcare, este elementul ce aduce dezvoltarea personală. În timp ce Luna simbolizează inconștientul, Soarele este ego-ul, partea conștientă.

Luna ne arată arhetipul ce marchează copilăria, ajungând mai apoi să reprezinte copilul interior și nevoile noastre emoționale. De cele mai multe ori nu suntem conștienți de energia noastră lunară, deoarece ea se manifestă fără ca noi să vrem asta. Exploziile de furie ale unei persoane cu Luna în semn de Foc, sensibilitatea deosebită a Lunii în semn de Apă, nevoia acută de siguranță și stabilitate a Lunii în semn de Pământ, toate aceste elemente ies la suprafață din inconștient, ne ”scapă” fără să vrem. Luna stă la baza comportamentului nostru reactiv, bazat pe automatisme emoționale, motiv pentru care ne este mult mai ușor să ne regăsim în semnul Lunii față de semnul Soarelui.

Zodia Soarelui este un drum al vieții pe care alegem să mergem. Dacă Luna este partea reactivă, automată, Soarele reprezintă partea activă. Tot ceea ce facem bazat pe voința proprie, tot ceea ce inițiem, face parte din domeniul Solar. Direcția în care alegem conștient să mergem în viața ne va modela ego-ul, va contura individualitatea noastră. Această ”conturare” poate fi încadrată în una din cele 12 arhetipuri zodiacale.

Atunci, de ce nu ne regăsim în arhetipul acesta?

 

Află de pe ASTROSENS care sunt cele 12 arhietipuri și cum ne putem recunoaște.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  diana sabau  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel