De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței a spus tot: „Replicile pe care i le-a dat el Laurei nu mi-au plăcut”
Data publicării:
Laursa Cosoi și Smiley alegeau să-și spună „adio” în 2012, după o lungă relație de iubire.

Laura Cosoi și Smiley erau cuplul ideal, în urmă cu mulți ani de zile. Păreau că trăiesc o iubire ca în basme, fanii îi vedeau nedespărțiți, iar viitorul lor era, fără doar și poate, în ochii multora, unul legat. Viața i-a separat însă în 2012, când amândoi au decis să meargă pe drumuri separate, spre dezamăgirea tuturor. Acum însă, la 11 ani de la această ruptură, ambii și-au regăsit fericirea. Smiley urmează să pășească în fața altarului alături de Gina Pistol, iar actrița are deja o familia minunată alături de soțul ei. Cu toate acestea, chiar dacă a trecut atât  de mult timp, iar între ei nu mai există niciun fel de resentiment, internauții continuă să-și pună întrebări cu motivul care a produs atunci despărțirea celor doi. Bunica actriței face astfel dezvăluiri neștiute și spune care a fost, de fapt, motivul rupturii dintre cei doi.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a declarat bunica Laurei Cosoi, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, notează click!.

Te-ar putea interesa și: Cât costă meniul de nuntă al lui Smiley si Gina Pistol și ce vor mânca invitații: „Tradiționalul se îmbină cu fine diningul”

Ce spunea Laura Cosoi, cu privire la relația care a rămas între ea și artist

Laura Cosoi și Smiley au fost întotdeauna discreți, cu privire la relația care a fost, dar și care s-a păstrat, între ei doi. Cu toate acestea, recent, actrița a oferit câteva detalii despre cum se înțelege cu fostul ei iubit. Așadar, chiar dacă nu au rămas cei mai buni prieteni, Laura Cosoi spune că între cei doi a rămas loc de „bună ziua” astăzi.

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de  mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă", a declarat Laura Cosoi în trecut Laura Cosoi, potrivit unica.

Citește și: Lux de 300.000 de euro pentru două vedete din România. Despre camera copilului: „Noi ne tratăm copilul ca pe o persoană”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: despartire  Laura Cosoi  motiv  relatie  Smiley 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel