De ce trecem prin suferințe. Părintele Pimen Vlad: Din aceste motive le îngăduie Dumnezeu - Video
Data publicării:
Părintele Pimen Vlad a explicat de ce Dumnezeu îngăduie să trecem prin anumite suferințe.

''Dacă suntem atenți și ne uităm în trecutul nostru, o să găsim că de undeva se trag rădăcinile sau că sunt rezultatul unor fapte ale noastre. Îmi spunea cineva: „Părinte, nu mă mai înțeleg cu soția, uite că mai nou am aflat că m-a și înșelat.” L-am mai întrebat câte ceva și omul a recunoscut că înainte de asta și el o înșelase pe ea.

”Atunci, astea-s rezultatele! Adică, tu ai înșelat-o și ai zis că nu știe și treaba e bună. Acuma, când ai aflat că te-a înșelat și ea, faci ca trenul, cum se spune”. Există niște rezultate la toate astea, niște consecințe la faptele noastre, chiar dacă ne spovedim. Dumnezeu ne iartă, dar există niște consecințe. Exact cum se spune: ”Rănile se vindecă, dar cicatricile rămân”. De asta, dragilor, să fim atenți înainte de a arunca un cuvânt, de a face o faptă'', a spus părintele Pimen Vlad.

Citește și - Pr. Pimen Vlad, despre o minune care te lasă mască: Sunt atâtea boli, atâtea necazuri, iar sfinții sunt grabnic ajutători. Ați înțeles, dragilor?...- https://www.spectacola.ro/pr-pimen-vlad-despre-o-minune-care-te-lasa-masca-sunt-atatea-boli-atatea-necazuri-iar-sfintii-sunt-grabnic-ajutatori-ati-inteles-dragilor_39254.html 

''Să fim un pic atenți că de multe ori rănim, facem rău, nu băgăm în seamă, trecem mai departe, dar nu știm ce lăsăm în urmă și lucrurile astea cândva o să ne ajungă și o să suferim noi. Sau chiar ca și copii, dacă suntem nemulțumiți, nu respectăm părinții, ni se pare că suntem nedreptățiți că nu ne cumpără ce vrem noi, că nu avem ce vrem noi, să nu uitați un lucru: cândva, fiecare o să ajungeți părinți. Cum v-ați purtat voi cu părinții voștri, așa o să se porte și copiii voștri cu voi. Gândiți-vă bine, toate au o consecință. De asta să fim un pic atenți în viață cum lucrăm, cum ne purtăm cu ceilalți, pentru că există niște consecințe în viața noastră. O să ne întâlnim cu ele și atunci să nu cârtim ”De ce a îngăduit Dumnezeu asta?”, a spus părintele Pimen Vlad.

Citește și - Minunea dumnezeiască pe care trebuie să o știi! Pr. Pimen Vlad arată cine s-a vindecat miraculos la ochi / Video - https://www.spectacola.ro/minunea-dumnezeiasca-pe-care-trebuie-sa-o-stii-pr-pimen-vlad-arata-cine-s-a-vindecat-miraculos-la-ochi-video_39851.html

''Să ne uităm în urmă, poate am lăsat și noi răni sau suferință în urma noastră și de aceea tragem niște lucruri. Dumnezeu vrea să ne mântuiască și ne îngăduie să trecem prin anumite suferințe. Ori n-am înțeles anumiți oameni, i-am judecat și după aia mai târziu se întoarce roata și trecem noi prin aceleași lucruri și vedem că nu le facem față și începem să cârtim, dar uităm că noi i-am judecat pe cei care treceau prin lucrurile alea și nu i-am înțeles. De aceea o îngăduit Dumnezeu să trecem prin anumite întâmplări ca să vedem cât sunt de ușoare sau de grele de purtat. Ați înțeles, dragilor?'', a mai spus părintele Pimen Vlad.

VIDEO

Youtube video image

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Stiri



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel