De ce Vulpița și Viorel au fost atât de mediatizați. Mirela Vaida a dezvăluit totul: „Am făcut 8 luni de zile. Eu am avut un sentiment de milă”
Data publicării:
Mirela Vaida a dezvăluit de ce a fost atât de mediatizat cazul Vulpița și Viorel la „Acces Direct”.

Este aproape imposibil să nu fi auzit de Vulpița și Viorel. Cei doi au fost cunsocuți de întreaga țară în urmă cu 4 ani, mai exact în 2020, atunci când au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii „Acces Direct”.

„Eu am avut un sentiment de milă, pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există”

Invitată în cadrul poscastului „Gând la gând cu Teo”, prezentatoarea TV a vorbit despre cazul Vulpița și Viorel. Tânăra acuza pe atunci că a fost violată, însă s-a dovedit în final a fi doar o poveste inventată. Fiecare apariție a soților Stegaru în platoul emisiunii „Acces Direct” făcea audiență, motiv pentru care cazul a continuat timp de 8 luni.

„Sentimentele mele reale au fost și le-am spus și atunci, pentru că a fost mult hate pe Vulpița. Cred că cei care care vorbeau de rău, tocmai ei se uitau cel mai mult. Ei nu voiau să piardă nimic. Eu am avut un sentiment de milă, pentru că noi râdem de niște personaje care ele nu sunt inventate, ele există. Și nu sunt doar Vulpița și Viorel, cred că sunt vreo 40% din mulți români care nu au acces la educație, la un loc de muncă, la o perspectivă și atunci ce te aștepți?

Și oamenii ăștia au venit ei către noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav, adică era o tentativă de viol. Și după aceea am descoperit, de fapt, că nu fusese tentativă de viol, că fusese minciună ei în fața bărbatului, ca să se scoată că a lipsit de acasă într-o seară. Noi așa am pornit cazul și după 3-4 zile aflăm că povestea era cusută cu ață albă și că nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița, și că, de fapt, bărbatul ei fusese cel încornorat, mințit, și stai că în timpul ăla mai sună și soacra Vulpiței, care o face cu ou și cu oțet. Și de acolo, 'Las Fierbinți' e mic copil' că ăla e regie. În fiecare zi mă surprindeau”, a mărturisit Mirela Vaida, în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”.

Youtube video image

Citește și: Cum au reacționat copiii Mirelei Vaida când au aflat că mama lor a fost atacată cu un pietroi în direct: „Asta a fost cea mai mare luptă”

De ce a fost atât de mediatizat cazul Vulpița și Viorel

Mirela Vaida a mărturisit că motivul pentru care povestea Vulpiței și a lui Viorel a prins atât de mult la public a fost pandamia de COVID-19. Pentru că oamenii stăteau izolați în case prefereau să se relaxeze uitându-se la televizor și decât să asculte știri despre cazurile cu persoane infectate și decedate alegeau să se uite la Vulpița și Viorel.

„Era pandemie, lumea era în casă și avea de ales între morți, terapie intensivă, nenorociri, avertizări, izolete și tot ce era în lume pe toate posturile și de la ora 17:00 Vulpița, unde ei se relaxau uitându-se la niște personaje. Asta a făcut să aibă o audiență și mai mare și ce fac niște producători de televiziune când văd că se uită lumea? Merg pe subiect! Oricine ar fi făcut asta. Am făcut 8 luni de zile. Partea bună a lucrurilor a fost că pentru oameni, eu cred că din punct de vedere psihic, emoțional, pentru popor a fost varianta la COVID, a fost subiectul care i-a scos din... Românul face haz de necaz, când e mai rău, el râde. Eu cred că ei s-au uitat la Vulpița ca la un medicament”, a mai precizat Mirela Vaida, în podcastul  „Gând la Gând Cu Teo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel