De la ce pornesc certurile între Monica Tatoiu și soțul ei, după 41 de ani de relație: „Astea sunt problemele”
Data publicării:
Monica Tatoiu a dezvăluit mai multe informații din căsnicia sa.

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în fața publicului de ani de zile, motiv pentru care oamenii o cunosc deja a fi drept cea mai sinceră și naturală persoană publică. Nu se poate spune același lucru și despre soțul acesteia, care nu este de acord cu aparițiile publice și care, implicit, stă în umbră față de soția sa. Cu toate acestea, invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Monica Tatoiu a dezvăluit cum se înțelege cu bărbatul, dar și de la ce mai pornesc certurile în cuplu.

„Eu sunt prietenă cu Victor de 41 de ani, el este prietenul meu, omul în care am cea mai mare încredere. Nu știu numărul de carduri, pot să stau cu spatele, că nu mi-e frică că mă înșeală sau nu știu ce. Nu m-a înșelat niciodată, el are cu firele acum, ne certăm că pune fire în toată casă, astea sunt problemele, eu l-am ales foarte bine. Eu mi-am trăit viața și m-am potolit, el niciodată nu a fost cu de astea. Ne potrivim perfect.”, a povestit Monica Tatoiu în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Adela Popescu, adevărul despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu era pe gustul meu”

Ce sfat are pentru oameni

Mai mult, Monica Tatoiu este de părere că oricine trebuie să aibă în viață o iubire extrem de pasională, care va trece în timp, dar care trebuie experimentată, pentru a se consuma acele lucruri și pentru ca în viitoarea relație să nu mai intervină niciun impediment. Ea a trăit toate experiențele posibile, mărturisește vedeta, care spune că nu și-a pus niciodată limite.

„În viață trebuie să iubești cu pasiune, să ai o pasiune în viață, să știi că ai trăit. Am avut pasiuni, dar nu faci căsătorie cu ei. Poate vă distrug visele, dar fiți raționali, aveți gândire critică. Nu există niciun lucru pe care să fi vrut să-l fac. Niciodată când mi s-a oferit ocazia să încerc ceva, mereu m-am dus până la limită. Știam că mama prin rugăciunile ei mă ține să nu cad. Și acum e. Mereu am riscat, pentru că am știut că am plasa de siguranță.”, a mai povestit aceasta.

Citește și: A lăsat tot la vedere! Delia și-a șocat fanii cu ultima ipostază. Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la cameră / foto

Fiul ei nu crede în Dumnezeu

Astfel, lucrul după care ea s-a ghidat în viață, adică credința, și-a dorit să i-l insufle și copilului său, care însă nu crede în Dumnezeu. Cu toate acestea, vedeta este sigură de faptul că rugăciunile oricărei mame țin copiii în siguranță.

„Asta i-am zis și fiului meu „Te rog să nu riști prea mult, dar rugăciunile sunt temelia copiilor”. El nu crede în Dumnezeu, dar rugăciunile mamei m-au ținut, la cât sunt eu de nebună, noroc că Tatoiu mă ține în frâu. E un tip super mișto. 

Nu am luat niciodată o palmă de la un bărbat, m-a scuipat unul în trafic. Doar tata mi-a dat o dată.”, mai spune ea.

Citește și: După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă




pixel