De vorbă cu Simona Pătruleasa. Mămică, soție și prezentator TV: „Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie” EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Simona Pătruleasa vorbește, într-un interviu pentru Spectacola, despre cum a ajuns să lucreze în televiziune, despre cum o ajută în educația fiicei sale experiența de învățător și despre pasiunile mai puțin cunoscute care îi bucură sufletul. 

SPECTACOLA: Noi avem o rubrică, „Oracolul vedetelor”, la care au răspuns mai multe personalități. Printre întrebările din Oracol se numără și: „Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găseșți atrăgătoare”. Cel mai des întâlnit răspuns a fost „Simona Pătruleasa”, iar respondenții erau femei: printre care și Bianca Drăgușanu, Irina Gologan. Venim și către tine cu aceeași întrebare. Tu ce femei celebre admiri?

           Simona Pătruleasa: Admir femeile pentru Frumusețea interioara și exterioara, pentru puterea lor de a zâmbi și de a o lua de la capăt indiferent de situație, dar și pentru felul în care ne pot inspira; Andreea Berecleanu, Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Iulia Vântur și lista poate continua…

 

SPECTACOLA: Ești considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cum vine pentru tine această titulatură? Ai simțit o presiune din partea publicului? Ai simțit că trebuie să te menții la nivelul anumitor așteptări?

         Simona Pătruleasa: Inițial mi s -a părut o piedică pentru că unii dintre ei aveau idei preconcepute și puneau etichete înainte să te fi cunoscut cum ești tu, că persoana, de fapt. Însă, cu timpul, am învățat să ignor și să fac lucrurile așa cum simt, fără să-mi doresc să-i mulțumesc pe alții. Mi se pare risipa de timp și energie.

Nu cred că am avut dușmani. E un cuvânt prea mare. Niciodată nu m-am simțit în competiție cu cineva pentru că știu ce pot și cine sunt și acesta e motivul pentru care sunt de 17 ani în televiziune. Anul acesta, în martie, Kanal D va aniversa 15 ani pe piața media din Romania, mă simt ca într-o familie aici, am legat prietenii pe viață cu colegii mei, din trust. Mi-am făcut mereu treaba cu seriozitate și respect fata de colegi și am apreciat mereu șansa pe care am primit-o cu ani în urma. 

 

SPECTACOLA: Și, evident, trebuie să te întrebăm: care este secretul tău? Cum reușești să te menții în formă? Ești adepta dietelor? Care ar fi cea mai dificilă dietă pe care ai urmat-o?

          Simona Pătruleasa: La 47 de ani nu mai este atât de ușor să arați bine. Trebuie să fiu mult mai atenta la alimentație, să renunț la dulciuri și să fac mai mult sport.
  Am ținut de 2 ori diete stricte pentru o perioada scurta de timp. A funcționat, dar pe termen lung am ales disciplina și echilibrul. Niciodată nu am avut kilograme în exces, cu excepția perioadei când am fost însărcinată, atunci am luat 12 kilograme în plus. Însă am reușit, într-un timp foarte scurt, să revin la silueta și la kilogramele pe care mi le doream.

 

 

SPECTACOLA: Fiica ta îți moștenește frumusețea, dar și pasiunea pentru frumos. Vedem, pe rețelele de socializare, o adevărată domnișoară, în pas cu moda. În afară de frumusețe, la ce îți mai seamănă Ingrid? Crezi că îți va călca pe urme, că vă dori să lucreze în televiziune? Ai încuraja-o?

         Simona Pătruleasa:  Ingrid a crescut și are o personalitate foarte puternică. Cred că are talent la desen și sper să își dezvolte și să perfecționeze acest dar. Am discutat despre asta și la început mi-a spus categoric că își dorește să fie arhitect, dar afinitățile se schimba în timp…  Eu îmi doresc să facă exact ce-și dorește și să fie fericită.

 

SPECTACOLA: Cum a fost perioada pandemică din punct de vedere al unei mame de școlar? Care au fost cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat? Faptul că ai lucrat că învățătoare e un plus în educația fiicei tale? A fost un atu în perioada în care orele se țineau online?

          Simona Pătruleasa:  A fost o perioadă scurtă de acomodare și, spre bucuria mea, doamna învățătoare a știut să-i motiveze și să-i facă să se descurce și cu scoala online. Copiii erau altfel când eu eram învățătoare. Generațiile astea funcționează puțin diferit, iar eu a trebuit să învăț din mers. Este mult mai ușor să lucrezi cu un copil care nu este al tău decât cu propriul copil.

„Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie”
 

SPECTACOLA: Ai terminat dreptul, ai lucrat că învățătoare, dar succesul l-ai obținut în televiziune. Ce îți doreai „să devii când vei fi mare”, care sunt cărțile pe care le-ai primit de la viață și de ce le-ai ales pe acestea?

         Simona Pătruleasa: Când eram mică îmi doream să fiu învățătoare. Lucru care s-a și întâmplat. Am învățat ce înseamnă iubirea și respectul de la elevii mei. Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcam în trenul care trebuie, atunci când oprește și să profitam de fiecare șansa chiar dacă uneori nu suntem sigur că este ce trebuie.

Simona Pătruleasa, poveste de dragoste ca-n filme: „În 16 ani, am stat unul fară celalalt 3 zile” EXCLUSIV

 

SPECTACOLA: Ai ajuns în televiziune întâmplător. Ai fost omul potrivit, la momentul potrivit. Crezi în destin? Sau crezi, mai degrabă, că omul își face norocul cu mâna lui? A fost mâna destinului și întâlnirea cu soțul tău? Cum v-ați cunoscut și când ți-ai dat seama că el este omul cu care vei construi o familie?

       Simona Pătruleasa:  Întâlnirea cu soțul meu nu știu dacă are legătura tot cu destinul. El m-a căutat și cum eu sunt o persoană destul de sceptică în toate privințele, mi-au trebuit 6 luni să mă întâlnesc cu el și iată că de 17 ani suntem împreuna. Ne-am căsătorit după 3 ani de la momentul în care ne-am cunoscut, dar nu îmi doream neapărat să mă căsătoresc, deși aveam 34 de ani. Lucrurile au venit de la sine.

  „Sunt exagerat de sensibilă la tot ce înseamnă copii și bătrâni fără ajutor”

SPECTACOLA: Spune-ne ceva despre tine care te descoperă într-o altă lumină.

          Simona Pătruleasa: Nu îmi place să vorbesc prea mult despre mine, dar cred că sunt exagerat de sensibilă la tot ce înseamnă copii și bătrâni fără ajutor, îmi place să pictez și să fac drumeții, dar și să am grijă de florile pe care le-am plantat în  gradina.

 SPECTACOLA: Care sunt planurile tale în 2022?

       Simona Pătruleasa:  Nu mi place să-mi fac planuri, mai ales în timpurile astea. Vreau să mă bucur de ceea ce am, de familie și prieteni, de job, de micile plăceri și nu în ultimul rând de sufletul meu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  fiica  invatatoare  Kanal d  prezentatoare  simona patruleasa 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel