DECIZII MAJORE pentru patru zodii. Astrolog: "Scutură-te și mergi mai departe!"
Data actualizării:
Data publicării:
Iată care sunt cele PATRU zodii care trebuie să ia decizii, dar și ce sunt nevoite să facă, pentru a ieși din situația în care se află.

Da, putem afirma că avem un februarie destul de liniștit. Însă, putem considera această lună din an ca un antrenament de care avem nevoie, înainte de un campionat greu. Fiindcă vine martie cu evenimente astrologice importante, menite să revoluționeze lumea în următorii doi ani. De fapt, luna februarie dorește să ne pregătească pentru o nouă etapă.

Martie va fi o lună aglomerată, destul de tensionată, dar foarte specială, din punct de vedere astrologic. Ca să ne pregătim de tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, trebuie să ne dăm seama de limitele noastre. Să conștientizăm ce este real în viața noastră. Dar și ce nu este adevărat. Încă mai avem timp să facem pace cu trecutul, indiferent de cât de dureros este. Să acceptăm că, de cele mai multe ori, ne place să ne mințim, fie că o facem pe plan personal sau profesional.

Mercur scapă azi de semnul contaminat de retrogradare, Capricornul și intră în Vărsător. Conjuncția Venus-Neptun în Pești de pe 15 februarie dorește să ne aducă mai mult romantism și ne poate face să visam la partenerul perfect. Aspectele acestei luni sunt benefice ca să sărbătorim iubirea în toate formele sale. Urmează Valentine's Day și Dragobetele!

Iată la ce trebuie să fie atente aceste PATRU ZODII!

Taur/Ascendent în Taur

Să începem cu lucrurile bune. Venus, guvernatoarea semnului tău, este într-un semn care îți priește, cel al Peștilor. Acolo va sta până pe 20 februarie și este un aspect bun pentru tine. Venus, planeta plăcerii, iubirii și a banilor, îți aduce sprijin din partea altora, dar și beneficii și protectori. Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă mai bine, fiindcă Marte este în mers direct în Casa a 2-a, a banilor.

Însă, îți poți da seama în această lună că te-ai blocat în anumite situații. Că ai stat acolo fără să faci nimic. Poate că te-ai plâns, te-ai supărat, dar nu ai făcut prea multe să ieși din asta. Ar fi bine să ieși singur din situațiile în care te-ai băgat, indiferent dacă ai rămas blocat în zona personală, socială, profesională sau relațională.

Fii conștient de faptul că viața este însoțită de evenimente pe care nu le poți controla, dar asta nu presupune că trebuie să lași părțile negative să te acapareze. Încearcă să schimbi ceva. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  taur  Varsator  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel