Deea Maxer este și ea implicată într-o nouă relație? Declarațiile care au dat-o de gol: „În suflet ești tu, liniște și mângâiere”
Data publicării:
Deea Maxer ar fi și ea implicată într-o nouă relație, la câteva săptămâni de când a anunțat divorțul de Dinu Maxer. 

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a șocat o întreagă comunitate de fani, care timp de 17 ani i-a susținut și urmărit pe cei doi foști soți la orice pas. Cei doi păreau a fi familia ideală, păstrând aceste aparențe până în ultima zi când aveau să-ți anunțe despărțirea, chiar dacă relația dintre ei se rupsese cu câteva luni în urmă. Se pare însă că suferința a trecut pentru cei doi, întrucât, dacă în decursul zilelor trecute artistul avea să-și confirme deja noua relație, de data aceasta, Deea a fost cea care a postat pe rețelele de socializare o fotografie, însoțită de un text cu subînțeles. Vedeta apare cu un buchet impresionant de lalele în brațe, dându-le de înțeles fanilor că a trecut deja peste despărțirea de tatăl copiilor săi și că este gata să-și înceapă noua viață alături de un alt bărbat.

„Afară plouă... cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere. RDR”, a fost textul scris de Deea Maxer, în dreptul fotografiei de pe Instagram. 

VEZI și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa”

 

Ce spune Deea Maxer despre bărbatul care i-a oferit buchetul de flori

Deea nu se ascunde și confirmă faptul că buchetul de flori a fost primit chiar din partea unui bărbat, însă nu este dispusă să îi dezvăluie identitatea acestuia, așa cum a făcut deja fostul ei partener de viața cu noua iubită. Mai mult, aceasta spune că este deschisă spre o nouă relație, având încă de oferit foarte multă iubire.

”Aseară, întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit. Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”, a declarat Deea Maxer, potrivit spynews.

Pe aceeași temă: Sărăcia, motivul divorțului dintre Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru, declarații neașteptate: „Din ce să trăiască și el și familia sa?”

Dinu Maxer este deja implicat într-o nouă relație

Dinu Maxer a fost surprins zilele trecute în preajma unei domnișoare misterioase și, chiar dacă nu și-ar fi dorit să-și afișeze deja noua relație, acesta a recunoscut totul. Bărbatul nu crede că este prea devreme pentru a-și reface viața, însă mărturisește că are nevoie de timp, pentru a putea uita de fosta sa soție, alături de care și-a petrecut 17 ani și alături de care are și doi copii. 

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.

''Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a mai mărturisit Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

VEZI și: Dinu Maxer, prima reacție despre așa-zisa infidelitate a fostei sale soții: „Lumea a bănuit ceva”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: deea maxer  dinu maxer  divort  iubit  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel