Deea Maxer, sfătuită de băiatul ei să divorțeze: „Dacă copilul meu a ajuns la această concluzie, am zis că e ok să fac asta”
Data publicării:
Deea Maxer a oferit mai multe detalii din perioada divorțului de Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au divorțat anul trecut după 18 ani de relație, lucru care a venit ca un șoc pentru toată lumea la vremea aceea. Acum, însă, aceștia par că și-au găsit ambii fericirea deplină în brațele unui alt partener, iar copiii sunt și ei la fel de bine, povestește Deea. Chiar dacă pentru foarte multe persoane acest subiect ar putea părea unul extrem de anormal și de dificil, vedeta spune că ea și Dinu au fost sfătuiți chiar de unul dintre copii să pună capăt relației.

„Este o normalitate în momentul de față și mă bucur că cei mici așa au perceput divorțul. Andreas este mare, tocmai ce a împlinit 13 ani, este mai matur decât mi-am imaginat că va fi la vârsta asta, dar având în vedere că mămica lui la 13 ani era destul de matură, ținând cont că la 15 ani a intrat în relație și la 18 s-a măritat, nu mă miră. Andreas înțelege lucrurile și a ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu a ajuns la această concluzie, am zis că e ok să fac asta. 

Maysa e prea mică, noi ne împărțim programul atât de bine ca ea să nu simtă nimic. A trecut un an de la divorț. Un an în care ne-am adaptat foarte bine la noua viață, au primit foarte ok schimbarea, copiii nu au avut schimbări de comportament.”, a declarat Deea Maxer, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Te-ar putea interesa și: Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Motivul pentru care Andreas a vrut să rămână alături de tatăl lui

Mai mult, dacă fetița a rămas să locuiască alături de Deea, băiatul a rămas în vechiul apartament, alături de tată, iar aceasta povestește cum s-a ajuns la decizia asta și cum au făcut astfel încât niciunul dintre cei doi copii să nu simtă această ruptură.

„Andreas este la vârsta la care iubește confortul și și-a creat confortul și tabieturile lui în camera lui, apartament în care locuiește în continuare cu tatăl lui. Nu am insistat să-l scot din lumea lui, plus că a zis că i se pare egal ca eu și Maysa să am casa de fete și el să sta cu tati, atunci nu am insistat. De asta am cumpărat un apartament în același bloc, de asta copiii sunt mai mereu împreună.”, a continuat aceasta.

Te-ar putea interesa și: De ce nu au voie femeile în Athos. Părintele Pimen Vlad: „De atunci s-a dat ordin împărătesc să nu mai intre femeie acolo”

L-a introdus relativ repede pe Robert în viața copiilor

După divorț, Deea l-a cunoscut relativ recent pe actualul ei partener de viață, pe care l-a introdus copiilor ca fiind un prieten. După ce a văzut că lucrurile au decurs perfect între el și micuț, fosta lui Dinu le-a spus adevărul micuților, iar răspunsul băiatului a luat-o prin surprindere.

„Eu l-am cunoscut pe Robert la scurt timp după divorț și l-am introdus ușor, ușor în fața copiilor, pentru că nu concep ca partenerul meu să nu accepte prezența copiilor în viața mea, pe mine trebuie să mă iei la pachet. În momentul în care l-am cunoscut, a fost și un test, am ținut să-l urmăresc cum se comportă în preajma lor, cum îl acceptă copii. Când s-au așezat lucrurile le-am spus că mami e fericită și iubește pe altcineva. Andreas a fost extrem de fericit.”, mai spune Deea. 

Te-ar putea interesa și: „Îngâmfată, falsă și pisicoasă”. Motivul pentru care Daniela Gyorfi a etichetat-o astfel pe Andreea Marin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel