Delia, adevărul despre operațiile estetice: „Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema”
Data publicării:
Delia a vorbit sincer despre operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului. 

Delia se menține impecabil la vârsta de 41 de ani. Tocmai din cauza acestui lucru, fanii au acuzat-o de-a lungul timpului că ar fi apelat la diferite operații estetice pentru a se ține departe de riduri și de alte imperfecțiuni. Zilele acestea, artista a primit din nou o remarcă în mediul online de la o fană care spună că elixirul tinereții, în cazul ei, este reprezentat de botox și de acid hialuronic. Cu această ocazie, vedeta s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie dacă a apelat, sau nu, la astfel de intervenții.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema.  Dacă mă încrunt, în cazul meu fac o cută la nas, zici că sunt cățel nervos, le fac genetic, nu au legătură cu vârsta. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie, e ok. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți, îi am dintotdeauna. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat”, a dezvăluit Delia în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache: „Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare...”

 

Delia nu are răbdare pentru astfel de intervenții

Chiar dacă i-ar plăcea să facă astfel de proceduri, Delia spune că niciodată nu a fost adepta lor, din lipsa de răbdare. Celebra cântăreață spune că, pe viitor, se gândește să apeleze la tratamentele pe bază de laser, însă, pentru moment, rămâne la lucrurile clasice, precum ar fi măștile făcute acasă. 

„Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a continuat jurata iUmor.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre cântărețe din România

La ce operație estetică și-ar dori Delia să apeleze

Când vine vorba de operații estetice, Delia spune că există o îmbunătățire la care și-ar dori să apeleze. Artista este însă prea speriată facă acest lucru totuși.

„Ce mi-ar plăcea să-mi fac, dar nu am curaj (n.r. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai drăguț, mai în vânt. Deci cred că cea mai frumoasă chestie pe care poți să o faci pe la 60 de ani e un lifting bine făcut. ”, a mai spus Delia. 

VEZI și: Dorian Popa, replică acidă la adresa Deliei, după ce artista i-a criticat fațetele dentare: „Măi, Delia, dar de ce tu ai...?

 

Cum se menține în formă

Nici când vine vorba de dietă, Delia spune că nu este prea restrictivă. În ciuda faptului că aceasta arată impecabil, cântăreața spune că mănâncă orice, oricând, fără prea multă atenție la combinațiile periculoase sau la carbohidrați.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, povestea în urmă cu ceva vreme Delia.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  dietă  interventii  operatii estetice  silueta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel