Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”
Data actualizării:
Data publicării:
Delia Matache, apație incendiară, dar criticată de fanii săi!

Delia, cunoscută pentru personalitatea sa vibrantă și cariera muzicală de succes, a stârnit din nou discuții aprinse pe rețelele de socializare. Cântăreața a postat recent o serie de fotografii provocatoare care au împărțit fanii în două tabere.

Delia și-a pus fanii pe jar

Imaginile o înfățișează pe Delia în ipostaze sexy, evidențiind trupul ei bine sculptat. Unii fani au apreciat naturalețea și încrederea artistei, considerând că fotografiile sunt o celebrare a frumuseții feminine. Alții au criticat excesul de expunere, considerând imaginile nepotrivite pentru o platformă publică.

Controversa nu este o noutate pentru Delia, care de-a lungul timpului a sfidat adesea convențiile sociale prin alegerile sale artistice și vestimentare. Deși stârnește adesea controverse, Delia rămâne o artistă apreciată pentru talentul și personalitatea sa unică.

Pe contul personal de Instagram, vedeta a postat două fotografii extrem de provocatoare. Faimoasa cântăreață s-a fotografiat purtând o jachetă neagră și lenjerie intimă în aceeași nuanță. Fanii și-au exprimat părerea prin intermediul comentariilor: unii au complimentat-o, iar alții au criticat-o:

„Delia, te ador! Îmi place de tine, dar cu poza asta exagerezi! Nici chiloți nu ai.”, a fost unul dintre comentariile primite de artistă, pe contul său de Instagram.

Cum reșește Delia să se mențină în formă

Deși se bucură de o siluetă impecabilă, Delia nu se supune restricțiilor alimentare. Cântăreața nu ezită să se bucure de tot ce o poftește, fără griji legate de greutate. Secretul ei constă în stilul de viață activ pe care îl adoptă.

Fiind o fire energică și dedicată sportului, Delia reușește să mențină o formă fizică de invidiat chiar și fără o dietă strictă. Exercițiile fizice regulate o ajută să ardă caloriile și să își mențină metabolismul activ.

Atitudinea Deliei față de alimentație ne demonstrează că un stil de viață echilibrat, care combină o dietă variată cu o activitate fizică constantă, poate fi cheia unei siluete de invidiat.

„Sunt o fire activă, fac sport ori de câte ori apuc. Mănânc orice, dar nu exagerez. Nu am reușit niciodată să țin o dietă mai mult de 2 zile. Sunt o persoană plină de viață și poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă și cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20:00 și beau foarte multă apă.”,  declara cântăreața, într-un inetrviu din trecut.

Te-ar putea interesa și: Delia Matache a vorbit despre momentul lui Babasha de la concertul Coldplay: „Taci! Nu-ți place ceva, taci!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta




pixel