Delia, cu posteriorul la vedere, într-un costum de baie minuscul. Artista a renunțat la orice inhibiție: „Cam norocos Razvănel”
Data publicării:
Delia și-a surprins fanii cu o serie de fotografii incendiare, într-un costum de baie minuscul. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta și-a surprins fanii cu o serie de fotografii de-a dreptul incendiare. Fanii i-au reproșat constant, de-a lungul timpului, faptul că aceasta își „ascunde” prea mult formele și corpul, iar acum se pare că aceasta a făcut pe plac tuturor, căci costumul de baie minuscul i-a scos la înaintare toate formele de invidiat. 

Delia, cu posteriorul la vedere, într-un costum de baie minuscul

Artista a renunțat la hainele largi și lungi, cu care Delia și-a obișnuit deja comunitatea și s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere formele de invidiat. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au asaltat-o pe artistă cu complimente pentru felul în care se menține, la vârsta de 41 de ani. 

”Cam norocos Razvanel/ Sub hainele tare de ștrengăriță , se afla un corp superb/ S-au dat mai multe zoom-uri decât like-uri/ Una calda una rece. Binee Deliaaa/ Aproape semeni cu o minora, cum ar zice cineva„ au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Cum se menține Delia în formă

Nu doar o dată, Delia a declarat faptul că nu este adepta unui regim alimentar, întrucât își dorește să mănânce orice. În schimb, vedeta le-a dezvăluit de multe ori fanilor faptul că practică regulat sport, chiar în propria locuință, însă când vine vorba de mâncare, își permite să guste din orice. 

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, povestea în urmă cu ceva vreme Delia.

„Nu am chef să am 6 pack”

Mai mult, artista spunea în urmă cu ceva timp faptul că nu este deloc adepta unui abdomen cu pătrățele. Așadar, chiar dacă are un corp de invidiat, artista nu face sacrificii colosale pentru a-l menține în formă și nici nu se abține de la anumite delicii culinare pe care-și dorește să le savureze.

„Vreau să vă spun că sunt extrem de fericită, pentru că nu am chef să am 6 pack. Sau mă rog, se poate întâmpla să fii fericit și să ai 6 pack. Sunt happy, vreau să enjoy life, să mănânc, să mă plimb și nu o să am 6 pack. Să nu fiți uimiți dacă vedeți că nu o să am. Deci nu am. Am așa un pic de fluffiness foarte simpatic. Nu datorez nimănui să am 6 pack. În meseria mea, nu cânt cu 6 pack.”, le spunea Delia internauților, în urmă cu ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Delia  fotografii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel