Delia nu mai suportă situația de la IUmor. Declarațiile dure ale artistei, în miez de noapte:"Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice. Sunt lucruri destul de agresive"
Emisiunea IUmor primea o lovitură grea, în momentul în care Mihai Bendeac anunța că părăsește show-ul, din cauza unor neînțelegeri cu producția. Se pare, însă, că a sosit momentul ca, Delia, o altă figura importantă a emisiunii, să pună sub semnul întrebării participarea ei, în cadrul show-ului.

Astfel, vedeta care a fost de la începuturile IUmor alături de public și colegii ei de platou, se pare că a ajuns într-un punct de cotitură.

Aceasta, a făcut, azi-noapte, pe Instagram-ul ei, o serie de story-uri care i-au îngrijorat pe fanii frumoasei blonde. Întoarsă de la IUmor de unde făcuse mai multe postări cu ea și colegii ei, artista a lansat în mediul online niște mesaje vocale la ore înaintate din noapte, în care a împărtășit, cu toată sinceritatea, sentimentele pe care le are referitor la ce se întâmplă în cadrul show-ului.

”Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui”

Cum se știe deja, roast-ul este unul dintre trendurile cele mai iubite, în materie de umor. Nu de aceeași părere ar fi și Delia, care se pare că, în spatele zâmbetului amabil pe care îl afișează la fiecare astfel de moment, ascunde niște trăiri mult mai puternice și dureroase.

”Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”,s-a confesat aceasta fanilor săi, la ora 3.24, dimineața, conform Cancan.

”Sunt lucruri destul de agresive”

Iritată de jignirile ascunse în armura unui umor de calitate, jurata Iumor a decis că nu mai dorește să se lase afectată de acestea sau să mai participe la astfel de momente.

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentimente pe care am simțit să-ș împărtășesc”, a încheiat aceasta, conform aceleiași surse.

Dacă toată această stare  o va face să plece din emisiune, rămâne de văzut. Dar până atunci, vedeta este hotărâtă să nu mai încurajeze momentele de roast.

 

 

 

Data: 29 Martie 2023, 14:28
Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  iUmor  roast 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...