Delia, prima reacție în războiul familiei "Sunt chestii care ne privesc". Ce spune artista despre noul partener al Oanei Matache
Data publicării:
Ultimele săptămâni au adus lacrimi și conflicte puternice în familia Deliei Matache. Sursa tuturor acestor probleme, se pare că este alegerea Oanei Matache de a-și reface viața, alături de un alt bărbat, decât soțul ei. Deși Delia a ales să nu se implice, în niciun fel în acest schimb de replici dintre mama, sora și actualul iubit al Oanei, se pare că vedeta a fost pusă în situația de a-și spune și ea punctul de vedere.

 

În urmă cu câteva săptămâni, în presa din România apăreau poze cu Oana Matache la brațul unui bărbat care nu era soțul ei. Îmbrățișările și sărutările dintre cei doi, arătau clar că nu este vorba despre o simplă relație de prietenie. La scurt timp, Oana și noul ei iubit, anunțau că formează un cuplu și ca s-au mutat deja împreună, locuind și cu copiii acesteia. Și pentru că divorțul nu este încă pronunțat, de aici și până la reacțiile virulente ale cunoscuților, nu a fost decât un pas.

Vorbele grele și acuzele au început să curgă în valuri, de ambele părți, iar mediul online a fost transformat într-un tribunal ad-hoc, în care părțile își expuneau povestea publicului, în speranța confirmării că sunt de partea adevărului suprem.

În tot acest timp, Delia a ales să nu comenteze în niciun fel cele întâmplate în familia ei, decizând să le împărtășească fanilor, în continuare, doar aspecte legate de viața și preocupările ei personale.

Te-ar putea interesa și: Noul iubit al Oanei Matache îi răspunde mamei vedetei, după acuzațiile făcute: „Se duce puțin în partea de hărțuire. Nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana”

"Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală"

Recent însă, vedeta a oferit o declarație reporterilor Cancan.ro:

„Bine, toată lumea e bine.  Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, declarat aceasta pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Oana Matache, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Când s-au cunoscut cei doi: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

"Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte"

Deși declarația Deliei este una care îndeamnă la pace, în ultima vreme s-a vehiculat că, totuși, între cele două surori, relațiile nu ar fi chiar atât de roz.

“Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, declara o sursă pentru CANCAN.RO.

VEZI și: Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării: „Nu comunică cu nimeni. Mă doare să o văd cum merge în jos”. Noi detalii despre căsnicia Oanei au ieșit la iveală

”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”

Tot conform aceleiași surse, cele două surori ar fi avut o dispută pe aceasta temă, iar Oana i-ar fi reproșat Deliei că a trăit tot timpul într-un con de umbră, din cauza ei. ”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”, i-ar fi replicat Oana surorii ei, în momentul în care aceasta ar fi încercat să discute cu ea, pe acest subiect.

Cu siguranță că, cu tot îndemnul la înțelegere și pace al Deliei, mai sunt lucruri care așteaptă să fie spuse și vor mai fi și alte “probe” asupra cărora publicul va trebui să delibereze.

 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  divort  oana matache 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel