Delia, prima reacție în războiul familiei "Sunt chestii care ne privesc". Ce spune artista despre noul partener al Oanei Matache
Ultimele săptămâni au adus lacrimi și conflicte puternice în familia Deliei Matache. Sursa tuturor acestor probleme, se pare că este alegerea Oanei Matache de a-și reface viața, alături de un alt bărbat, decât soțul ei. Deși Delia a ales să nu se implice, în niciun fel în acest schimb de replici dintre mama, sora și actualul iubit al Oanei, se pare că vedeta a fost pusă în situația de a-și spune și ea punctul de vedere.

 

În urmă cu câteva săptămâni, în presa din România apăreau poze cu Oana Matache la brațul unui bărbat care nu era soțul ei. Îmbrățișările și sărutările dintre cei doi, arătau clar că nu este vorba despre o simplă relație de prietenie. La scurt timp, Oana și noul ei iubit, anunțau că formează un cuplu și ca s-au mutat deja împreună, locuind și cu copiii acesteia. Și pentru că divorțul nu este încă pronunțat, de aici și până la reacțiile virulente ale cunoscuților, nu a fost decât un pas.

Vorbele grele și acuzele au început să curgă în valuri, de ambele părți, iar mediul online a fost transformat într-un tribunal ad-hoc, în care părțile își expuneau povestea publicului, în speranța confirmării că sunt de partea adevărului suprem.

În tot acest timp, Delia a ales să nu comenteze în niciun fel cele întâmplate în familia ei, decizând să le împărtășească fanilor, în continuare, doar aspecte legate de viața și preocupările ei personale.

Te-ar putea interesa și: Noul iubit al Oanei Matache îi răspunde mamei vedetei, după acuzațiile făcute: „Se duce puțin în partea de hărțuire. Nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana”

"Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală"

Recent însă, vedeta a oferit o declarație reporterilor Cancan.ro:

„Bine, toată lumea e bine.  Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, declarat aceasta pentru sursa citată.

Pe aceeași temă: Oana Matache, noi detalii despre relația cu iubitul ei. Când s-au cunoscut cei doi: „Tu aveai gagică, eu aveam soț”

"Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte"

Deși declarația Deliei este una care îndeamnă la pace, în ultima vreme s-a vehiculat că, totuși, între cele două surori, relațiile nu ar fi chiar atât de roz.

“Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, declara o sursă pentru CANCAN.RO.

VEZI și: Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării: „Nu comunică cu nimeni. Mă doare să o văd cum merge în jos”. Noi detalii despre căsnicia Oanei au ieșit la iveală

”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”

Tot conform aceleiași surse, cele două surori ar fi avut o dispută pe aceasta temă, iar Oana i-ar fi reproșat Deliei că a trăit tot timpul într-un con de umbră, din cauza ei. ”Ai făcut ce ai vrut cu viața ta și nu s-a băgat nimeni. Acum nu te băga nici tu peste mine”, i-ar fi replicat Oana surorii ei, în momentul în care aceasta ar fi încercat să discute cu ea, pe acest subiect.

Cu siguranță că, cu tot îndemnul la înțelegere și pace al Deliei, mai sunt lucruri care așteaptă să fie spuse și vor mai fi și alte “probe” asupra cărora publicul va trebui să delibereze.

 

Data: 08 Martie 2023, 12:03
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  divort  oana matache 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...