Delia, reacție acidă din partea fanilor după ce s-a pozat la piscină. Connect-R a intervenit și el /FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Connect-R și-a spus propria opinie despre pozele categorisite de fanii Deliei drept „indecente”.

Delia este în centrul atenției după ce și-a scandalizat fanii prin pozele de la piscină, iar criticile acestora nu par să  o atingă câtuși de puțin pe celebra cântăreață. Ea a mai fost pusă la zid de propriul public nu cu mult înainte, atunci când a fost acuzată de fanii ei că ar face practici „necurate”, în urma ultimei sale melodii apărute.

Vezi și: Delia și-a ieșit din minți după ce o fană a încercat să o „exorcizeze”. Răspunul artistei a uimit pe toată lumea

Cu toate că are un corp de invidiat, Delia nu a încântat chiar pe toată lumea, având parte de mai multe critici din partea fanilor furioși. Aceștia au acuzat-o de faptul că nu ar mai fi o „fată serioasă” sau că pozează dezbrăcată pentru atenție. 

Ce a intrigat și mai tare a fost apariția lui Connect-R, care a lăsat un singur mesaj la postările cântăreței. Acesta a invocat versete din Biblie, iar intenția acestuia poate fi cel mult interpretată. Cântărețul nu a precizat cu ce motiv a lăsat mesajul, iar asta înseamnă că fanii celor doi vor putea să se întreacă în descifrarea mesajului acestuia.

„Păcătoșii judecă alți păcătoși,pentru că păcătuiesc diferit !” a fost mesajul artistului, la pozele Deliei.

Vezi și: Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."

Pe de o parte, fiind foarte tare criticată, Connect-R a dorit probabil să atragă atenția fanilor, subliniind faptul că cei ce judecă ar trebui să-și „vadă de propriile păcate”. 

Până în acest moment, Delia nu a venit cu nicio replică la adresa numeroaselor critici, lăsând de înțeles că nu este în vreun fel afectată. În același timp, comentariul lui Connect-R a primit ceva atenție. 

„De ce ești patetic și cu două fețe? Tu ești un mare prefăcut sub acoperire!! Tragi mult pe nas și o iei razna vere!” a fost unul dintre mesajele fanilor.

„Te-ai dus cam departe frățioare”, a mai spus altcineva.

„Citate de pe net ( traduse din engleză chiar), păcat că atât putem! Înțeleg și respect totuși ce ai vrut să faci!”, și-a mai dat cineva cu părerea la mesajul lui Connect-R.

Vezi și: Delia, la un pas să leșine pe scena de la Untold. A trecut prin momente de panică „Îmi plesneau venele pe cap. Nu sunt genul care arată foarte multă piele”

Care au fost mesajele fanilor

Printre celelalte reacții ale fanilor, s-a evidențiat faptul că cineva i-a atras atenția Deliei. Persoana în cauză spune că nu ar trebui să „fure” stilul Loredanei Groza, artistă care și ea a fost în mijlocul atenției negative, după ce a îngenuncheat în fața marelui Horia Moculescu.

„Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”/ „Din păcate nimic natural”/ ”Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”/ „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi!”/ ”Deja ești penibilă”/ ”Tu mai rămăsesei fără să te dezbraci, dar se pare că te-al luat valul. Trebuie să ieși în evidență cu ceva, când nu mai ai cu ce excela”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online, a  notat Wowbiz.

Vezi și: Gina Matache rupe tăcerea în privința fiicei sale. Cum o ajută financiar Delia pe sora mai mică: „Trebuie să le dea de mâncare copiilor”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: Connect-R  connect-r muzica  Delia  delia poze  muzica delia 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel