Delia, replică usturătoare pentru un urmăritor care i-a lăsat un comentariu jignitor: „Lăsați-mi numărul soției să o sun”
Data publicării:
Delia a primit un comentariu răutăcios de la un urmăritor de pe TikTok, dar nu a stat pe gânduri și a hotărât să îi dea replica. Motivul pentru care cântăreața a fost luată la rost este halucinant. 

Deși Delia este cunoscută în special pentru cariera sa muzicală și aparițiile la TV, cântăreața este foarte pasionată de călătorii și sport, iar în timpul liber merge în diferite destinații uluitoare. Așa s-a întâmplat și de această dată, când Delia a postat pe pagina sa de TikTok un videoclip în care alerga în cadrul unui maraton. Artista a scris, în secțiunea de comentarii, că a fost un traseu de 26 de kilometri, iar oamenii au fost de-a dreptul impresionați de reușita cântăreței. Ca de fiecare dată, au existat și comentarii mai puțin plăcute, iar cârcotașii nu au ezitat să spună lucruri răutăcioase. Delia s-a hotărât să răspundă la unul dintre comentarii, atunci când o persoană i-a scris: „Ce înseamnă ca soțul să nu își facă treaba în dormitor”.

Artista nu s-a mai putut abține și i-a răspuns fără ezitare persoanei care i-a lăsat un astfel de comentariu. Delia s-a simțit cu adevărat jignită și a explicat cum femeile sunt sexualizate indiferent de activitatea pe care o au. În același timp, aceasta a evidențiat faptul că dacă era vorba despre un bărbat în videoclip, nu ar fi existat astfel de comentarii. De asemenea, cântăreața a subliniat felul în care unii oameni nu pot concepe că o femeie poate avea pasiuni, hobby-uri și, în principal, alte activități decât cele de a găti sau a avea grijă de casă. Delia a făcut și o remarcă amuzantă la finalul videoclipului și după ce a descris, într-un stil haios, ce se întâmplă atunci când aleargă, i-a spus persoanei care a comentat să îi lase numărul soției sale ca să alerge împreună.

„Îmi pare rău că existați”

„Stai puțin. Ce? Poftim? Stai, pentru comentariul ăsta trebuie să îmi desfac părul să avem o discuție. Ok. Nu există niciun alt motiv pe lumea asta ca o femeie să participe la o cursă de tip semimaraton, sau maraton, nu e niciun alt motiv decât că e ne***.  Adică încerc să îmi dau seama câți concurenți am fost, bănuiesc că la bărbați nu se pune, ei aleargă pentru că sunt pasionați, doar femeile sunt ne*** care aleargă. La bărbați e ok, nu? Ce femeie e aia care aleargă? Cum adică, ce motiv ai să alergi? Nu te *** bărbatul acasă? De ce alergi? Alergi după *** ? Totul se rezumă la sex, tot ce este în jurul unei femei este despre sex. Atât reprezintă în mintea unora probabil. Adică, dacă a părăsit locul de spălat vasele și a îndrăznit să aibă vreo pasiune, vreo chemare către ceva, vreo curiozitate despre lume, despre călătorii. Îți dai seama, dacă se duce pe munți și-o caută.

Te-ar putea interesa și: Ceartă pe rețelele sociale între Iustina de la Insula Iubirii și cântăreața Gya. Cornel a intervenit

Îmi pare rău că existați. Am fost finuță când am zis asta, putea să fie mai rău de atât, dar chiar îmi pare rău. Dar totuși, ca să nu rămână domnul nelămurit, o să explic de ce m-am apucat de alergat. Știi, la fiecare kilometru parcurs, simt așa cum am câte un orgasm și e un orgasm pe kilometru. Dacă, de exemplu, cursa are 20 de kilometri, eu am practic 20 de orgasme. Și după 20 de kilometri, gen te uzi, ești leoarcă efectiv, fleașcă… la șosete. E o orgie ce se întâmplă la cursele astea, este sex în grup. Că suntem grupuri, mari, mulți oameni. Lăsați-mi numărul soției să o sun să o iau la alergat”, i-a răspuns Delia, pe TikTok, persoanei care i-a lăsat comentariul deplasat.

@delia Replying to @strachinaruionutj ♬ original sound - Delia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”




pixel