Delia și-a anulat vacanța pe utlima sută de metri. Artista a explicat toată situația: „Am zis că n-am chef de...”
Delia trebuia să se bucure de o vacanță de vis în Barcelona, însă artista a decis să anuleze totul, cu câteva ore înainte să plece.

Toată lumea știe faptul că Delia este o mare aventurieră, care iubește adrenalina și experiențele cât mai diverse, în diferite țări străine. Chiar dacă atât ea, cât și soțul ei, Răzvan Munteanu, au niște cariere care le solicită foarte mult timp, aceștia își fac întotdeauna loc în programul încărcat și pentru vacanțe regulate. Dacă nu sunt pe plajă, pe o insulă exotică, atunci cu siguranță că se află pe munte. De o asemenea escapadă trebuia să se bucure artista și zilele acestea, când avea planificată o vacanță în Barcelona. Totuși, Delia a povestit pe rețelele de socializare cum a anulat totul pe ultima sută de metri. 

„Ieri făcusem bagajul să plecăm în Barcelona, pe Coasta Brava, să facem niște trasee, m-am răzgândit în ultimul moment, nu știu de ce. Am mers pe vibe, nu știu pe ce și am zis că n-am chef de trambalare, de zbor, de stat la aeroport, dus, ajungeam seara, pierdeam ziua frumoasă, era frumos afară. Oameni nebuni, cu bagajele la ușă. Plecăm, nu mai plecăm. Acum parcă nu că regret, dar parcă aș pleca undeva, adică am chef, de fapt, să fiu foarte activă afară. Am chef să stau afară, să merg mulți kilometri”, a spus Delia în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Unde se va filma noul sezon America Express: „Nu e mai sigur, din contră”. Ce vedete sunt deja pe lista producătorilor

Delia le-a cerut ajutorul fanilor

Chiar dacă și-a anulat vacanța, artista nu-și dorește să rămână acasă, în penthouse-ul ei luxos din București. În acest sens, vedeta le-a cerut sfatul fanilor săi, care să-i dea cele mai bune recomandări de trasee pe care le poate face în țara natală.

„Despre asta vorbesc, că am chef de o plimbare, de exemplu acum în weekend, am chef de un «hike» pe munte, dar nu aș vrea porțiunile ale cu zăpadă și fleșcăite și «tărcășite», nu că mi s-a acrit, nu mai vreau. Niște trasee dacă știe cineva, care sunt mai pe jos, așa, dar nu prea jos, că vreau să și urc. Adică cât să simți că faci un «hike», dar nu te fleșcăi în zăpada aia nesuferită, zici că de un an e zăpada într-una, nu mai pot cu zăpada, mi s-a luat.Dacă știe cineva care sunt traseele bune de «hike» în Bușteni sau Făgăraș, sunt rugați să îmi scrie la adresa redacției', a mai spus Delia în mediul online.

Citește și: Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi. Legătura dintre noul iubit al Oanei Matache și Mihai Bendeac

Ce spune Delia despre noua relație pe care o are Oana Matache

Toată lumea știe scandalul care vuiește de câteva zile peste tot în mediul online, cu privire la decizia Oanei Matache de a-și părăsi soțul și de a se muta cu copiii săi împreună cu noul iubit. Chiar dacă Delia a refuzat mult timp să dea o declarație oficială cu privire la acest subiect cotroversat, artista a răbufnit, în final, și a spus lucrurilor pe nume. 

„Bine, toată lumea e bine.  Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea.

Toată lumea e bine, sănătoasă. Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, declarat aceasta pentru cancan.

Data: 14 Martie 2023, 21:35
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anulat  Delia  motiv  oana matache  vacanță 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...