Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”
Data actualizării:
Data publicării:
După șase ani de colaborare cu Antena Stars, una dintre vedetele postului, a decis să meargă pe alt drum. Vineri, 19 iulie, a fost ultima sa zi.

După șase ani de colaborare, Radu Rotaru a decis să se despartă de postul de televiziune Antena Stars și de emisiunea Acces Direct. Despre decizia sa, el a dat mai multe detalii într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi"

Reporterul de la Acces Direct a mărturisit că drumul său în proiectul Acces Direct se încheie aici. După aproape 6 ani, respectiv 11 sezoane, colaborarea sa cu emisiunea a ajuns la final. Radu Rotaru a precizat că vineri, 19 iulie, a fost ultima sa zi. Totodată, el a ținut să le mulțumească tuturor telespectatorilor pentru susținerea de care au dat dovadă în tot acest timp. Cu toate acestea, Radu Rotaru nu a spus care sunt planurile sale de viitor sau motivele din spatele plecării sale.

„Astăzi a fost ultima mea zi în proiectul Acces Direct. După aproape 6 ani, respectiv 11 sezoane, colaborarea mea cu emisiunea se încheie. Vă mulțumesc vouă, telespectatorilor, pentru toată susținerea din acești ani!”, a transmis Radu Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: Augustin Zainea a rupt tăcerea. Celebrul TikToker, mărturisiri neștiute despre momentul în care a fost hărțuit de o fană: „A simțit nevoia să mă urmărească peste tot" / Video

Telespectatorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Cei care l-au urmărit și l-au susținut timp de șase ani i-au urat mult succes pe mai departe în drumul său în carieră.

„Mult succes în continuare”, „Succes mult unde te putem vedea Radu?”, „Succes!”, „Un băiat bun cu bun simț! Mult succes!”, Mult succes in continuare”, „Multă baftă și succes în tot ce urmează să faci!”, „Succes pe mai departe”, „Erai un om foarte bun. Te apreciam când erai cu Vulpița și Viorel. Așa reporter nu e. Îmi pare rău, multă sănătate și tot ce-ți dorești să se împlinească. Ca tine nu găsește Antena 1”, „Felicitări și succes mai departe!”, „Nu-i nimic, când o ușă se închide alte zeci urmează sa se deschidă, mult succes!”, sunt doar unele dintre comentariile pe care telespectatorii emisiunii Acces Direct le-au lăsat la postarea făcută de Radu Rotaru.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Radu Rotaru a urmat cursurile la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București, facultate pe care a absolvit-o în anul 2019. A efectuat un stagiu de practică în redacțiile Antena 1, Antena 3 și MediaFax. Ulterior, el a lucrat la Antena 1 și Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel