Denis Ștefan, cascadorii in șa: „Voi încerca să pun șaua pe un mânz pe care nu l-a încălecat nimeni, niciodată”
Data publicării:
Denis Ștefan face și anul acesta spectacol la Haidook Summer Fest 2022.

În zilele de 8, 9 și 10 iulie are loc cea de-a 6-a ediție a Haidook Summer Fest, un eveniment cu și despre cai, care se adresează întregii familii. În centrul acestei ediții se află comunitatea.  

Oamenii și locurile ascunse între Munții Leaota și Bucegi poartă încă amintirea haiducilor de altădată - Radu Anghel, Andrii Popa sau legendarul Toma Alimoș, iar spiritul liber și voia bună sunt la ele acasă. Spectacole ecvestre, demonstrații călare, plimbări în șa, ateliere specifice unui eveniment haiducesc, dar și un concurs de Working Equitation sunt doar câteva dintre atracțiile acestei ediții. 


Programul Haidook Summer Fest cuprinde și spectacole de dresaj, demonstrații călare, dar și plimbări cu caii, cu poneii și cu trăsurica trasă de ponei. Invitatul special al ediției este Denis Ștefan. Cunoscut publicului larg, de pe micile ecrane, Denis Ștefan este recunoscut și apreciat în lumea ecvestră pentru implicare și devotament față de cai, dar și pentru adrenalina pe care o pune în demonstrațiile călare sau atunci când îmblânzește caii tineri.


”Haidook este este un eveniment la care vin cu mare plăcere pentru că este ocazia perfectă să le arătăm oamenilor ce înseamnă comuniunea omului cu natura, comuniunea omului cu caii. Aceste legături sincere ne fac să ne simțim liberi și curajoși și spun asta pentru că de mai bine de 10 ani înlesnim comunicarea cu caii prin programul Caii României. Vin la Haidook Summer Fest alături de calul Ardo și Uma și vom face o serie de demonstrații de dresaj călare - folosirea armelor, Garrocha, dresaj western, dar și o sesiune de deburaj - pregătirea cailor tineri pentru călărie. Practic, voi încerca să pun șaua pe un mânz de 4 - 5 ani, pe care nu l-a încălecat nimeni, niciodată”, susține Denis Ștefan. 

Haidook 2022 păstrează tradițiile bune din anii precedenți și pe lângă activitățile cu cai, organizatorii au pregătit ateliere de olărit, pielărie, și pictură, Haidook Family Race - în premieră la Haidook Summer Fest, petreceri surpriză pentru copii, colțul cu bunătăți și o mulțime de baloți de paie pentru relaxare. 

Despre Comuna Runcu

Runcu se află pe valea Ialomicioarei apusene, la poalele munţilor Leaota şi Bucegi, la doar 36 km de municipiul Târgoviște şi 44 km de Sinaia.  Comuna Runcu este  a doua ca întindere din judeţul Dâmboviţa, cu o suprafaţă de 7.915 ha, de-a lungul Ialomicioarei apusene, afluent al Ialomiţei, de o parte şi de alta, până aproape de muntele Orlea. Satul Runcu este atestat documentar în anul 1564 când  locuitorii lui făceau comerț cu brașovenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cal  calare  denis stefan  haidook  sa 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel