Denisa Filcea, soția lui Flick, replică tăioasă după ce a fost acuzată că l-a îndepărtat de prieteni: „Nu i-am văzut în viața mea”
Data publicării:
Denisa Filcea, soția lui Flick, a spus partea ei de poveste, după ce a fost acuzată că l-ar fi îndepărtat de prieteni pe soțul său.

În urmă cu aproximativ trei ani, Flick a renunțat la cariera sa din radio și odată cu această schimbare din viața sa, relația sa de prietenie cu Mihai Bendeac, Răzvan Popescu, Mihai Morar și Speak, unii dintre cei mai buni prieteni ai săi, s-a răcit drastic, Gurile rele au spus că responsabilă pentru această ruptură este soția sa, Denisa, și au acuzat-o pe aceasta că l-a îndepărtat pe Flick de prietenii săi. 

Acum, Denisa a dezvăluit care este părerea sa în legătură cu acest subiect. Aceasta a mărturisit că nu o afectează comentariile răutăcioase, mai ales că soțul ei a declarat foarte clar că nu el este cel care a pus capăt prieteniilor, ci din contră, ceilalți l-au blocat pe rețelele sociale. De asemenea, Denisa a precizat că nu poate controla opinia altora despre ea și că, în realitate, ea nici măcar nu i-a cunoscut pe foștii prieteni ai soțului său. Deși au existat multe speculații cum că ea este cea care l-a îndepărtat pe Flick de gașca sa, femeia a spus că nu s-a întâlnit față în față cu niciunul dintre ei, astfel că nu au avut ocazia să petreacă timp împreună și să se cunoască cu adevărat.

„E o impresie care a fost creată de mult timp”

„Chiar nu mă afectează ce se spune. Știi cum e? E o impresie care a fost creată de mult timp. E foarte simplu când oamenii nu pot să își asume anumite acțiuni să dea vina sau să lase de interpretat că ar fi altcineva de vină. Flick a zis foarte direct și clar în acel podcast că el a fost cel blocat, el a fost cel care a trimis ultimele mesaje cu „Hei, când ne vedem? Când ieșim?”, la care nu i s-a răspuns. După aceea s-a trezit blocat. Unde sunt eu de vină în toată ecuația asta, nu știu! Eu nu pot să controlez ceea ce oamenii vor să creadă sau ceea ce oamenii vor să lase ca impresie. Dar nu mă afectează chestia asta.

Te-ar putea interesa și: Anca Serea și Adi Sână au rămas fără bona filipineză: „Ești dovada că îngerii există printre noi!”

Eu nu-i cunosc! Eu am mai spus asta de N ori. Nu i-am văzut în viața mea, eu nu știu cine sunt oamenii ăștia. Sincer, asta dacă ne referim la Mihai Bendeac…Pe Speak l-am văzut la un eveniment, fix prima dată când am fost eu. Nu eram căsătoriți, eram împreună de foarte puțin timp. Am fost la un eveniment comun unde nu s-au întâlnit pentru că Speak nu a răspuns la mesajele de tipul „Hei, pe unde ești? Hai să ne vedem”. Era un eveniment mai mare, în fine. Deci nu l-am cunoscut personal. Nu am stat de vorbă niciodată. Nu știu ce fel de om e. La fel cum el habar nu are ce fel de om sunt.  Acum…dacă nu i-a plăcut fața mea, eu ce pot să fac? Au trecut mulți ani. Nu înțeleg de ce se insistă foarte mult pe subiectul ăsta de fiecare dată. Poate e și vina moderatorilor că nu au suficient de multă imaginație să întrebe altceva sau se dorește o readucere aminte, nu știu. Poate e doar o coincidență, hai să-i zicem. Eu nu sunt implicată în mod direct. Repet, nu-i cunosc, nu am ce să fac, știi?, a declarat Denisa Filcea, soția lui Flick, pentru FANATIK.

Zilele trecute, Flick a fost invitat la podcastul lui Bursucu', acolo unde a fost deschis acest subiect. El a precizat că nu consideră că relațiile de prietenie pe care le-a avut s-au rupt, ci doar s-au răcit. În plus, acesta a menționat că el este cel care a fost blocat pe rețelele sociale și că nu a întrerupt niciodată o relație de prietenie. În plus, Flick a declarat că nu a simțit niciodată nevoia să își ceară scuze pentru că nu consideră că a greșit cu ceva și că dacă va pierde vreodată vreun prieten pentru relația pe care el și Denisa o au, nu a pierdut, de fapt, nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel