Denisa Tănase, motivul pentru care a renunțat la muzică pentru afaceri: „Nu este ceva ce se poate învăța”
Data publicării:
Denisa Tănase a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică și s-a apucat de afaceri. 

Denisa Tănase a lăsat succesul muzical pentru cel în lumea afacerilor. Blondina a pornit de la dorința de a avea propriul ei parfum, a văzut potențialul și a decis că este cazul să investească timp și bani în ideea ei. Acum a ajuns să aibă 41 de magazine și o cifră frumoasă de afaceri. Denisa Tănase lucrează alături de soțul și sora ei și spune că totul se îndreaptă spre mai bine. În plus, artista are două apartamente în Dubai și își dorește să își extindă afacerea și pe zona de beauty. 

Denisa Tănase: „E o latură pe care o ai sau nu”

Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la muzică și s-a apucat de afaceri. Denisa Tănase a povestit că soțul ei a ajutat-o să își descopere adevărata vocație pentru afaceri. 

‘’M-am surprins inclusiv pe mine. Nu a fost ceva planificat. Lucrurile au decurs firesc, atât de natural și cu rezultate atât de bune, încât mi-am dat seama imediat că, cel mai probabil, aceasta este cu adevărat vocația mea. Și cu siguranță a existat în mine dintotdeauna acest spirit antreprenorial, doar că a fost nevoie să îl întâlnesc pe Mircea ca să mă ajute să îl scot la iveală. Spiritul antreprenorial nu este ceva ce se poate învăța. E o latură pe care o ai sau nu. Cât despre latura mea artistică, nu o simt inhibată. Domeniul în care activează firma noastră, industria beauty, necesită extrem de multă creativitate și te duce, de multe ori, în zona de artă. Parfumeria este o artă desăvârșită. Iar eu am descoperit o nouă pasiune, unde artistul din mine nu este deloc neglijat'', a declarat Denisa Tănase pentru VIVA!

„Mă simt foarte împlinită cu ce fac acum”

Denisa Tănase a declarat că nu regretă alegerile pe care le-a făcut și că este foarte fericită și împlinită cu tot ce are acum.

‘’Nu, cred că nu am timp să conștientizez sau să îmi fie dor. Mă mai trezesc, uneori, cântând anumite melodii prin casă, dar lipsa exercițiului își spune cuvântul. Parcă nici vocea nu mai sună cum suna odată. (râde) Mă simt foarte împlinită cu ce fac acum și simt că traversez un moment în care eforturile și munca îmi sunt răsplătite prin efectele pe care le produc și feedbackul consumatorilor. Iar pe plan muzical nu pot să spun că am avut parte de aceeași recunoaștere’’, a mai spus aceasta.

Cum este viața în Dubai

După ce a renunțat la muzică și s-a apucat de afaceri, Denisa Tănase s-a mutat în Dubai alături de soțul ei.

‘’Chiar dacă, teoretic, ne-am mutat în Dubai de la sfârșitul anului trecut, practic noi călătorim la fel de mult ca înainte. În țară venim cel puțin o dată pe lună. Ai mei au venit în Dubai de câteva ori, Raluca este mereu cu noi, pentru că și lucrăm împreună, deci nu resimțim mutarea, din punctul ăsta de vedere. Cum e viața în Dubai? Pentru mine se reduce la un singur cuvânt: liniște’’, a mai spus Denis Tănase în cadrul interviului.

Citește și: Denisa Tănase, în stare de ȘOC. Vedeta a fost jefuită în Polonia: „Sunt curioasă ce mai urmează să se întâmple”

Andra și Cătălin Măruță, secretul căsniciei, după 14 ani de mariaj: „Mă face să mă simt acasă cu adevărat”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afaceri  denisa tanase  muzica 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel