Denisa Tănase, dezvăluiri despre divorțul de primul soț, medicul Cornel Brotac: „Au fost multe măști. Erau momente când plângeam în casă”
Data actualizării:
Data publicării:
Denisa Tănase a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dat detalii neștiute despre divorțul de medicul Cornel Brotac.

În 2011, Denisa Tănase a luat decizia ca la doar 23 de ani să facă pasul cel mare și să se căsătorească medicul Cornel Brotac, după un an de relație. Cu toate acestea, în 2015, după 4 ani de mariaj, artista și soțul ei au divorțat. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Denisa Tănase a vorbit despre decizia de a se căsători, dar și despre motivul separării de fostul soț.

Denisa Tănase, despre căsătoria cu medicul Cornel Brotac

Aflată în Las Vegas, în turneu, Denisa Tănase a vrut să-și oficializeze relația cu partenerul ei, fapt care i-a luat prin surprindere pe părinții artistei.

„Noi eram în turneu, părinții erau și ei cu noi și surpriza a venit din faptul că a fost o decizie de azi pe mâine. Când ne-am hotărât noi, le-am spus și lor, doar că noi ne-am hotărât așa, într-o secundă. Fostul meu soț a venit acolo pentru că noi am fost două sau trei luni în turneu, așa că el a venit să mă vadă și așa ne-am hotărât noi, pe loc. Ne-a inspirat Vegasul. Și le-am spus alor mei: «Uite, noi vrem să ne căsătorim» și se întâmpla în foarte puțin timp.

Mama își dorea o nuntă tradițională, să ne invităm rudele, să fie ca la carte, cum probabil își imaginează fiecare mamă din generația ei. Pentru noi nu conta atât de mult. Dar a fost un eveniment mic, intens și drăguț. A fost cu dramă înainte, pentru că am avut pentru prima oară o divergență cu sora mea pe acest subiect, dar cred că toată încărcătura de dinainte s-a dezamorsat cumva în timpul ceremoniei. Ei (n.r. Raluca) i s-a părut că a fost o decizie luată prea repede, dar eram mai mult vocea părinților mei”, a spus Denisa Tănase în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Au fost multe măști. Erau momente când plângeam în casă”

Denisa Tănase recunoaște că au existat multe măști în căsnicie. Mai mult, ea a dezvăluit că acum este nevoită să facă terapie pentru a-și vindeca traumele.

„Au fost multe măști în prima căsnicie. De puțin timp am început să fac terapie și este lucrul la care lucrăm cel mai mult, eu și terapeuta mea. Pentru că noi credem că se datorează mai mult carierei noastre publice și sub lumina reflectoarelor. Devenise pentru noi o normalitate ca tu, atunci când suferi, să zâmbești: pentru că aveai o emisiune, pentru că aveai un concert și pentru că niciodată nu aveai voie să-ți arăți emoțiile. Lucrul acesta se amplifică pe măsură ce înaintezi pentru că ajungi, iată că și astăzi, deși noi nu mai suntem în luminile reflectoarelor, să ne reprimăm anumite emoții sau să le negăm, dintr-o obișnuință pe care am dobândit-o din copilărie.

Au fost multe măști și în căsnicie și în copilărie și este un lucru la care eu lucrez în prezent și încerc inclusiv prin terapie și prin ceea ce fac să mă accept pe mine, să-mi accept suferințele, să-mi accept momentele în care mi-e greu, să-mi accept lacrimile atunci când ele simt nevoia să apară, pentru că nici măcar pe ele nu le acceptam. Și e foarte interesantă călătoria asta. S-ar putea spune că astăzi încerc să dau jos toate măștile pe care le am. O căsnicie nu se termină pentru că ești foarte fericit sau că e foarte bine acolo. Și automat noi am trecut amândoi prin momente mai puțin plăcute. Și evident au fost momente când plângeam în casă, îmi ștergeam lacrimile, ieșeam din casă și aveam o emisiune TV”, a mai mărturisit Denisa Tănase, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel