Denisa Tănase, lipsită de susținere când și-a început afacerile: „Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?”
Data actualizării:
Data publicării:
Denisa Tănase a fost lipsită de susținere când și-a început afacerile.

Denisa Tănase este una dintre cele mai de succes afaceriste din România, iar publicul ei ascultă cu încredere sfaturile pe care aceasta le transmite fanilor în speranța că vor face și ei, pe plan profesional, alegerile corecte. Denisa este fosta solistă a trupei Bambi și, în urmă cu ceva ani, și-a deschis o serie de magazine cu produse cosmetice care au luat amploare foarte repede.

Vezi și: Denisa Tănase, secretul unei afaceri de succes. Cum a ajuns vedeta să câștige milioane de euro: „Este foarte greu să rămâi în echilibru”

Astfel, Denisa a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, acolo unde a vorbit despre greutățile vieții de afaceri, dar și cum a reușit să se ridice.

„În realitate e o viață în care te dedici foarte mult, muncești foarte mult, mintea ta e acolo. Mi-am dat seama că nu ai cum să faci performanță altfel. Să lucrezi cu jumătăți de măsură nu se poate. Se poate doar dacă tu ești acolo 100% cu toată mintea și ființa ta. Nu ai cum fără compromisuri. Tai din ce ești tu, din familie, pentru că nu ai timp”, a declarat Denisa Tănase, în podcastul Ilincăi Vandici.

Deși pare totul bine acum pentru Denisa Tănase, artista nu a fost deloc susținută în demersurile sale, mai ales la început, atunci când mama ei îi spunea să continue cu cariera muzicală. Suportul cel mai mare din viața ei a venit chiar prin partea soțului, afacerist și el, cu care s-a căsătorit în Franța.

Vezi și: Denisa Tănase, panică în avion. Vedeta a trecut prin momente cumplite: „În momentul ăla pierzi contactul cu realitatea”

„S-au speriat foarte tare. Tata nu se exteriorizează, nu spune întotdeauna tot ce gândește, dar mama a încercat să mă influențeze. S-a speriat. Eu 8 luni de zile am funcționat singură. Făceam singură totul. După 8 luni am angajat un om care a mai suplinit, dar în continuare trebuia sa fac multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall. Mamei i se părea că e un regres pentru mine. Îmi spunea: ”Tu ești artist, ai cântat, ești persoană publică. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?”, a povestit Denisa Tănase, în podcastul „Te Ascult”., notează Unica.

Cu o altă ocazie, artista a mai punctat faptul că oamenii tind să confunde cifra de afaceri a unei societăți comerciale cu „buzunarul” personal, lucruri care nu se pot amesteca. Ea susține că toate câștigurile s-au întors în afacere, astfel că ei, personal, îi revin mult mai puțini bani.

„Știu că multe persoane confundă, însă cifra de afaceri a unei firme nu este egală cu veniturile personale ale persoanei care o conduce. Mai ales că, în cazul meu, business-ul s-a dezvoltat organic, fără infuzii de capital, fără investitori. Veniturile s-au întors în cea mai mare parte în firmă și au fost alocate creșterii, dezvoltării, producțiilor de produse noi. Este important ca atunci când gestionezi o firmă să nu o ‘seci’ de resurse pentru câștiguri personale. Pe termen lung inclusiv acestea se vor raporta la cifre de afaceri mai mari și vor fi direct proporționale.”, punctat Denia Tănase, potrivit Fanatik.

Vezi și: Denisa Tănase, secretul unei afaceri de succes. Cum a ajuns vedeta să câștige milioane de euro: „Este foarte greu să rămâi în echilibru”


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: afacere  artista  bambi  cosmetice  denisa tanase  Franța  produse 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...