Denise Rifai, dietă strictă. Alimentele la care vedeta a renunțat complet: „Nu consum așa ceva. La mâncare sunt foarte atentă”
Data actualizării:
Data publicării:
Denise Rifai a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. 

Denise Rifai se menține într-o formă excelentă fizică, la vârsta de 37 de ani. Vedeta de la Kanal D își pune deseori în evidență silueta prin diferite ținute care să o evidențieze cât mai bine și care să-i evidențieze formele perfecte. Și, după cum era de așteptat, aceasta are la bază o dietă destul de strictă, după care se ghidează în fiecare zi. Există mai multe alimente pe care frumoasa vedetă nu le mai consumă, de dragul aspectului fizic, astfel încât lista preparatelor este foarte „curată”.

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao

VEZI și: Denise Rifai, portretul bărbatului ideal. De ce niciunul dintre admiratori nu se ridică la standardele vedetei: „Am nevoie de atenţia şi de căldura lui”

De ce nu consumă băuturi carbogazoase

Există și un motiv foarte bine întemeiat pentru care Denise Rifai evită să consume băuturi carbogazoase. Aceasta spune că resimte imediat pe corpul ei anumite efecte „dizgrațioase”, astfel încât nu are niciun scop pentru care să plătească pentru o băutură care nu-i face bine. Vedeta preferă, în schimb, apa plată, ceaiul și limonada, care trebuie să nu conțină zahăr.

„Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat.

Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e că vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.”, a mai dezvăluit ea.

VEZI și: S-a zvonit că i-a furat iubitul Ramonei Olaru, iar Denise Rifai a reacționat: „Voi comunica deschis și asumat”

„La mâncare sunt foarte atentă”

Cât despre mâncarea reîncălzită, Denise Rifai spune că nu concepe așa ceva. Vedeta este foarte atentă, când vine vorba despre alimentele pe care le bagă în gură, iar când vine vorba de dulce, are și aici câteva reguli bine stabilite.

„În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru că ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume. Eu mănânc foarte multe legume, crude. Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva. Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă.

Încerc să fac cât de mult sport pot. Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat să arăt bine, ci ca să am un corp sănătos. Chiar cred că suntem ceea ce mâncăm. Mai bine nu mănânc decât să–mi iau o prostie, sincer. Aștept până ajung acasă. Sunt foarte atentă.”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alimente  denise rifai  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel