Denise Rifai, mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis: „A refuzat. Este cazul ca președintele...”
Data publicării:
Denise Rifai a dezvăluit faptul că președintele țării i-a refuzat invitația de a participa la emisiunea de pe Kanal D, pe care aceasta o prezintă. 

Denise Rifai a fost invitată în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene, unde a dezvăluit extrem de multe lucruri despre viața sa personală, dar și din viața profesională. Printre cele mai interesante lucruri despre care îndrăgita prezentatoare a ales să vorbească este și faptul că președintele Klaus Iohannis i-a refuzat dorința de a i se alătura în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. În realitate însă, vedeta de la Kanal D susține că invitația poate nu a ajuns niciodată la șeful statului, însă consideră faptul că este important ca Președintele să accepte interviuri, pentru a fi cunoscut mai bine de oamenii care-l votează și-l susțin deja de două mandate. 

„Pe președintele Iohannis, pentru că a refuzat. Nu știu dacă a ajuns invitația mea la el. În statul român sunt nenumărate straturi. Nu știu dacă la președintele Iohannis a ajuns vreodată invitația mea, noi l-am votat. Este președintele românilor. Vrem să-l cunoaștem, este o emisiune portret, dar nu tratăm doar subiecte din viața personală, ci și politice, realizăm emisiunea și în cheie administrativă. Trebuie să-l cunoaștem. Se vor împlini 10 ani de când este președinte. Este cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri. Întotdeauna voi fi interesată de el, pentru că a avut cheile și secretele statului român 10 ani și e votat de 6 milioane de români în primul mandat și reconfirmat.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii. 

Denise Rifai, adevărul despre relația cu Dan Bittman: „Ar putea fi el bărbatul acela”

 

Cum își proiecta Denise Rifai familia, în copilărie

După cum spuneam anterior, celebra prezentatoare a dezvăluit și mai multe detalii din viața personală. Recent, Denise Rifai declara public faptul că regretă că nu are niciun copil până la vârsta de 37 de ani. Acest lucru se întâmplă în contextul în care prezentatoarea se vizualiza în copilărie cu o familie completă. Bruneta își dorea să aibă 4 copii, dintre care 3 să fie băieți.

„Eu am învățat că viața trăită diferă foarte mult de viața imaginată. Eu mă gândeam că o să am trei băieți și o fată. Să cresc trei bărbați și să am doar un bărbat în viața mea, unul singur. Eu cred că dragostea e eternă, așa sunt eu. Viața trăită, s-a așternut diferit. A trebuit să trăiesc foarte mult, pentru a cunoaște tipologii diferite, ca să mă echilibrez. Nu știu dacă voi face vreodată patru copii sau nici măcar unul. Eu sunt foarte relaxată și împlinită cu tot ce sunt eu. Dacă Dumnezeu va dori să am copii, o să am, dacă va dori să înfiez, o să înfiez, dacă va dori ca eu să am doar grijă de copiii prietenului meu, o s-o fac cu drag. Eu m-am lăsat vieții, mă deranjează oamenii care vor neapărat niște lucruri. Nu toți trebuie să avem copii.”, a mai spus aceasta.

Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

 

Denise Rifai nu vrea să divorțeze niciodată

O altă dezvăluire făcută de prezentatoare a fost aceea că nu se vede niciodată implicată într-un divorț. Aceasta spune că nu se va grăbi niciodată să ajungă în fața altarului, ci va face acest pas important doar cu acel bărbat care pe care-l crede a fi ultima ei iubire.

„Eu iubesc marea. Mi-aș dori ca toată viața să văd în ochii unui bărbat marea. Mereu am avut bărbați clasici, bruneți, în idealul meu este un bărbat cu ochii deschiși la culoare. 

Eu la nuntă doresc să schimb mai multe ținute, 3 rochii minimum. Cununia civilă ar putea să fie forte simplă, eu cu el, atât. Eu cred foarte mult în căsătorie, dar trebuie făcută doar atunci când întâlnești acel bărbat care să-mi fie mie partener. Dragoste eternă, eu nu aș vrea să divorțez. Așa că o să fac asta când o simt că e acel partener.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: denise rifai  emisiune  interviu  Klaus Iohannis 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel