Denise Rifai, momentul adevărului. Este sau nu într-o relație cu Dan Bittman: „E un bărbat minunat și...”
Data publicării:
Denise Rifai a dezvăluit mai multe detalii personale, în cadrul unei emisiuni online. 

Denise Rifai și Dan Bittman au fost pentru foarte mult timp subiectul principal de discuție al primelor pagini, în mediul online speculându-se faptul că între cei di ar fi vorba despre o idilă. Totul a pornit din momentul în care solistul a fost invitat în cadrul emisiunii realizate de brunetă pe Kanal D, când i-a oferit în dar un inel. De aici au fost mai multe apariții împreună și mai multe cuvinte frumoase pe care și le atribuiau unul altuia. Pentru a pune capăt speculațiilor, realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” s-a hotărât să vorbească despre acest subiect atât de dezbătut în presă. Chiar dacă nu confirmă o posibilă relație, vedeta s-a arătat a fi extrem de recunoscătoare datorită faptului că Dan Bittman ocupă un loc special în viața ei. 

„Să lămurim lucrurile. Este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu energie masculină. Mereu îi spun: „Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul”.. cu inelul lui. E un bărbat minunat și o să-ți spun că e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea.”, a declarat Denise Rifai, în cadrul emisiunii Altceva cu Adrian Artene.

VEZI și: Iulia Albu o face praf pe Denise Rifai: „Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă”

 

Cum își proiecta Denise Rifai familia, în copilărie

Recent, Denise Rifai declara public faptul că regretă că nu are niciun copil până la vârsta de 37 de ani. Acest lucru se întâmplă în contextul în care prezentatoarea se vizualiza în copilărie cu o familie completă. Bruneta își dorea să aibă 4 copii, dintre care 3 să fie băieți.

„Eu am învățat că viața trăită diferă foarte mult de viața imaginată. Eu mă gândeam că o să am trei băieți și o fată. Să cresc trei bărbați și să am doar un bărbat în viața mea, unul singur. Eu cred că dragostea e eternă, așa sunt eu. Viața trăită, s-a așternut diferit. A trebuit să trăiesc foarte mult, pentru a cunoaște tipologii diferite, ca să mă echilibrez. Nu știu dacă voi face vreodată patru copii sau nici măcar unul. Eu sunt foarte relaxată și împlinită cu tot ce sunt eu. Dacă Dumnezeu va dori să am copii, o să am, dacă va dori să înfiez, o să înfiez, dacă va dori ca eu să am doar grijă de copiii prietenului meu, o s-o fac cu drag. Eu m-am lăsat vieții, mă deranjează oamenii care vor neapărat niște lucruri. Nu toți trebuie să avem copii.”, a mai spus aceasta.

Denise Rifai, decolteu amețitor. Cum a apărut prezentatoarea TV la un eveniment monden: „Pentru prima dată model”

 

Denise Rifai nu vrea să divorțeze niciodată

O altă dezvăluire făcută de prezentatoare a fost aceea că nu se vede niciodată implicată într-un divorț. Aceasta spune că nu se va grăbi niciodată să ajungă în fața altarului, ci va face acest pas important doar cu acel bărbat care pe care-l crede a fi ultima ei iubire.

„Eu iubesc marea. Mi-aș dori ca toată viața să văd în ochii unui bărbat marea. Mereu am avut bărbați clasici, bruneți, în idealul meu este un bărbat cu ochii deschiși la culoare. 

Eu la nuntă doresc să schimb mai multe ținute, 3 rochii minimum. Cununia civilă ar putea să fie forte simplă, eu cu el, atât. Eu cred foarte mult în căsătorie, dar trebuie făcută doar atunci când întâlnești acel bărbat care să-mi fie mie partener. Dragoste eternă, eu nu aș vrea să divorțez. Așa că o să fac asta când o simt că e acel partener.”, a mai dezvăluit prezentatoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan bittman  denise rifai  dragoste  familie  relatie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel