Dependențele fiecărui semn zodiacal. Taurii sunt dependenți de lux
Data publicării:
Cu toții avem dependențe în viață, care devin confortul nostru, trucurile noastre de supraviețuire, indulgențele noastre. Dar dacă ne luăm după semnele zodiacale, iată la ce sunt dependenți indivizii din fiecare semn.

Berbec

Această zodie adoră să se dea în vânt după seriale și o cafea bună. De asemenea, le plac foarte mult asumarea de riscuri și provocările.

 

Taur

Oamenii sub acest semn zodiacal iubesc îmbrățișările și sunt fani ai florilor proaspete. De asemenea, le place să se înfrupte, să se răsfețe în spa-uri și masaje. Mai exact, sunt dependenți de lux.

 

Gemeni

Gemenii sunt dependenți de social media, așa că îi vei găsi mereu pe internet, căutând ceva.

 

Rac

Cântăreții adoră pisicile și pot viziona cât mai multe filme. Din punct de vedere emoțional, această zodie este dependentă de persoanele care nu îi merită. Ei sunt mereu în misiunea de a-i repara pe cei stricați.

 

Leu

Acești oameni sunt la modă. Vor să arate cel mai la modă, astfel încât toate privirile să se întoarcă spre ei.

 

Fecioară

Această zodie este iubitoare de ceai și de cărți. Combinația este confortul lor și încearcă să le aibă pe amândouă ori de câte ori pot. Indiferent de cât de târziu întârzie, o ceașcă fierbinte de ceai va fi întotdeauna acomodată.

 

Balanță

Balanțelor le place să stea pe telefon. Sunt atât de dependenți de ele încât cei din jurul lor se pot enerva foarte tare.

 

Scorpion

Dacă nu este un abstinent, acest semn zodiacal iubește mai des alcoolul. De asemenea, în sens romantic, Scorpionii iubesc sărutul.

 

Segetător

Aceste suflete aventuroase se bucură de călătorii și de asumarea de riscuri. Sunt dependenți de artă și își fac mereu planuri de călătorii cu mașina etc.

 

Capricorn

Capricornilor le place să fie în pat. Nu atât de mult pentru a dormi, ci mai degrabă pentru a face totul în patul lor, inclusiv să mănânce, să citească, să lucreze etc. De asemenea, le place să scrie, așa că veți găsi mereu în jurul lor diferite tipuri de pixuri și articole de papetărie.

 

Vărsător

Cei din Vărsător iubesc câinii și sunt, de asemenea, mari fani ai anime-urilor. Este posibil să aibă chiar o colecție uriașă de astfel de desene.

 

Pești

Peștii  adoră să doarmă. Ei pot dormi oriunde și în orice moment al zilei. O latură întunecată a Peștilor este că pot avea multe dependențe. Dacă au dependențe, se pot adânci în ele. Fie că este vorba de mâncare, de alcool sau chiar de muncă, de exemplu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  dependente  horoscop 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel