Deși era într-o relație cu Mădălina, Danny Boy ar fi încercat să se împace cu fosta iubită. Ce a dezvăluit Maria de la Insula Iubirii: „Am în telefon poze”
Data publicării:
Maria Covașă, concurenta de la „Insula Iubirii”, a făcut dezvăluiri despre relația dintre fostul său iubit, Daniel Ungureanu, și Mădălina Maricuț, ispita alături de care a părăsit emisiunea. Bărbatul ar fi încercat să se întoarcă la ea.

Maria Covașă a făcut mai multe dezvăluiri despre fostul său iubit, Daniel Ungureanu, cunoscut drept Danny Boy, dar și despre relația pe care acesta a început-o cu ispita Mădălina Maricuț în Thailanda. Deși au trăit o poveste de dragoste mai bine de cinci ani, Maria și Daniel au hotărât să părăsească emisiunea separat. Bărbatul a cedat ușor ispitei și nu a trecut testul fidelității, astfel că partenera lui a decis să pună capăt relației și să plece în România singură. La rândul său, Danny Boy a început o nouă relație în Thailanda, cu ispita care a reușit să îl cucerească și să îl facă să uite de iubita sa. Deși cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, Mădălina a mărturisit că bărbatul a înșelat-o după doar două săptămâni, dar a ales să îi mai dea o șansă, dat fiind faptul că era răvășit după cele întâmplate în timpul emisiunii. Cu toate acestea, relația lor nu a rezistat prea mult, astfel că după câteva luni cei doi au ales să se despartă definitiv, Daniel declarând că de data aceasta Mădălina a fost cauza despărțirii pentru că l-ar fi înșelat.

„Dacă Mădălina își dorește dovezi, am în telefon poze”

În cadrul interviurilor de pe Antena Play, Maria Covașă a mărturisit că îi dorește doar binele fostului său iubit. Tânăra a declarat că nu crede că Mădălina a reușit să intre în sufletul lui așa cum ea a fost, dat fiind faptul că a înșelat-o după doar două săptămâni de relație. Mai mult decât atât, fosta concurentă a precizat că ea a fost cea care i-a dus lucrurile lui Daniel după despărțire, având chiar dovezi pe care i le poate arăta Mădălinei.

„Eu doar i-aș dori binele și atât, să nu îi mai facă Mădălinei ce îi face, să fie și el bărbat în adevăratul sens al cuvântului dacă chiar o place sau ce o fi acolo, să fie bărbat, să lase prostiile deoparte, Mădălina nu a fost în sufletul lui. Lucrurile eu i le-am dus lui Dani la Predeal cu o prietenă și iubitul ei. Dacă Mădălina își dorește dovezi, eu am în telefon poze de când i-am dus eu personal lucrurile”, a declarat Maria, la Interviurile „Insula iubirii” de pe Antena Play.

Te-ar putea interesa și: Maria de la Insula Iubirii, replică tăioasă pentru iubita lui Marcel: „Este nesigură pe ea. E și invidioasă”

„Eu zic să stea acasă că pleacă fără Danny Boy”

La unul dintre interviurile de pe Antena Play, Danny Boy și Mădălina au mărturisit că s-au gândit să participe ca un cuplu în următorul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, dar Maria a sfătuit-o pe ispită să nu facă acest lucru pentru că sigur va pleca acasă fără iubitul său. Deși multă lume a judecat-o pe Maria, spunând despre ea că a vrut să participe la emisiune pentru a scăpa de partenerul ei, aceasta a lămurit situația și a precizat că nu asta a fost dorința sa. Tânăra a menționat că a vrut să vadă cu adevărat ce probleme au în cuplu și să își dea seama dacă le pot rezolva sau nu. Văzând, însă, acțiunile iubitului său, Maria nu l-a mai putut ierta și a fost nevoită să încheie relația. 

„Mădălina a zis că vrea să participe cu Dani ca un cuplu sau cel puțin așa își dorea Mădălina. Eu zic să stea acasă că pleacă fără Danny Boy. Toată lumea spune că eu m-am dus ca să scap de Dani. Nu, intenția mea nu a fost să scap de Dani. Asta s-a întâmplat pentru că a făcut ce a făcut cu Mădălina și mai aveam o speranță de 1%. Intenția mea nu a fost să mă duc să ispitesc, pur și simplu îmi doream să văd problemele mele reale din cuplu”, a adăugat fosta concurentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel