Designerul Eli Lăslean, fascinată de fiica Andreei Marin: „Mi-am dat seama că este exact persoana potrivită care să fie alături de mine” / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne, și Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, au venit în platoul Spectacola și DC News, pentru a  vorbi despre proiectul Ellis Cool - Discover Yourself. 

Eli Lăslean, designerul Primei Doamne, dar și Violeta Bănică, au fost invitatele Georgianei Ioniță Toader, în cadrul emisiunii Întâlnire cu arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde au vorbit despre proiectul „Discover yourself”, un proiect gândit și inițiat de către designerul vestimentar, care și-a dorit ca tinerii, dar și copiii, în general, să învețe să să practice diferite meserii, care au dispărut de mult timp din școli, precum design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, iar lista poate continua. Proiectul de suflet a lui Eli Lăslean o are ca ambasadoare pe nimeni alta decât Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, care a primit cu inima deschisă această oportunitate.

„Eu de peste 10 ani gândesc acest proiect, pentru că am convingerea că fiecare copil se naște cu un dar, cu un talent, iar cum în ultimul timp au dispărut din școli orele de atelier, în care micii meșteri, creatori nu au nicio șansă să se întâlnească cu vocația lor, în timpul școlii. Cum mereu sunt preocupată de a repara ceva ce cred eu că nu este ok în jurul meu, am gândit acest proiect pentru tineri, „Discover yourself”, să-i îndemn astfel să-și găsească vocația. Cum? Făcând lucruri pe care eu le-am făcut în urmă cu mulți ani. Având în vedere că am reușit să dezvolt un business care a trecut de 30 de ani de existență, acest lucru mi-a dat curajul de a încerca să inspir și alți tineri, care nu au neapărat o bază materială. Și eu am pornit cu 300 de dolari împrumutați de la prieteni și am avut curajul să încep un business, dar bazându-mă pe ceea ce știam, e foarte important să ai o bază, când începi o carieră.”, a declarat Eli Lăslean, în cadrul emisiunii Întâlnire cu Arta.

Ce a făcut-o pe Eli Lăslean să inițieze acest proiect

„Au fost mai multe lucruri care m-au făcut să pornesc această revoluție, printre care de multe ori auzeam în jurul meu spunându-se „Dacă nu te duce capul, fă o meserie”. Este cea mai mare eroare, ca să nu o calific altfel, dacă nu te duce capul, chiar nu o să poți să fii un meseriaș bun, iar fără meserii chiar nu putem trăi, asta e convingerea mea. În toate aceste rațiuni, am gândit acest proiect în care copiii sunt familiarizați de la o vârstă foarte fragedă să pornească, să construiască, să învețe să coasă, să facă ceva, să fie ei creatori. Astfel, aveam nevoie nevoie de o persoană din zona de tineri, pe care eu o apreciez și cu a cărei valori să mă identific și când m-am întâlnit cu Violeta, mi-am dat seama că este exact persoana potrivită care să fie alături de mine și care să promoveze această activitate.”, a continuat designerul vestimentar.

Ce spune Violeta despre proiectul „Discover yourself”

Violeta a primit propunerea cu inima deschisă și cu convingerea că „Discover yourself” este, cu adevărat, necesar în viața tuturor copiilor și adolescenților. 

„Nevoia de creativitate este necesară în viața oricui, fie că este tânăr sau adult, pentru că în momentul în care tu te focusezi pe câte responsabilități ai, în momentul în care tu vezi doar partea negativă a vieții, părțile stresante, nu ai cum să mai funcționezi 100%. Când îți dai voie să vezi și partea frumoasă, colorată și îți dai voie să simți, prin creativitate poți ajunge la un nivel mai mare de performanță, indiferent de domeniu. Din acest motiv, am venit să văd ce face Eli, mi s-a părut o femeie extraordinară, cu vise mari, puternice și mă gândeam că și eu vreau să fiu așa. A avut așa mult succes acest proiect și sunt fericită că fac parte din el. Mă uit la ea și îmi vine să plâng.”, spune și Violeta Bănică, în cadrul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  colaborare  designer  eli laslean  violeta banica 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel