Detalii cutremurătoare despre accidentul în care a murit medicului Călin Doboș: „S-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”
Data publicării:
Un martor a scos la iveală detalii cutremurătoare, cu privire la moartea fulgerătoare a lui Călin Doboș.

Călin Doboș, denumit și „medicul estetician preferat al vedetelor”, s-a stins din viață fulgerător, pe 26 octombrir, în urma unui accident rutier extrem de grav. Vestea aceasta cumplită a șocat mai multe persoane publice, printre care și pe Bianca Drăgușanu sau pe Vica Blochina. Acum, la două zile de tragedie, informații cutremurătoare ies al iveală. Unul dintre martorii prezenți la fața locului a dezvăluit cum a fost posibil așa un accident teribil și a povestit cum au arătat ultimele clipe din viața celebrului medic estetician. Așadar, potrivit informațiilor relatate, Călin Doboș ar fi avut o viteză foarte mare, impactul fiind unul extrem de dur, greu de privit.

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui..., a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte.

Da, avea viteză. Dar nu mi-am dat seama, inițial, că nu era nimeni pe scuter, până când nu a căzut în fața mea și a trebuit să mă opresc”. a mărturisit un martor, Bogdan Carapanceanu, pentru Antena Stars.

 

Bianca Drăgușanu, sfâșiată de durere, după vestea tragică

Printre vedetele care s-au arătat a fi dărâmate de vestea tragică a fost și Bianca Drăgușanu, care nu-l considera pe Călin Doboș doar un medic extrem de bun, ci și un membru al familiei sale. Cei doi erau foarte apropiați, iar blondina a făcut publică una dintre ultimele conversații purtate cu medicul ei preferat.

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e și mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”. De ce nu au mai ținut cele două legătura, în ultima vreme

„Pierderea a însemnat atât de mult pentru mine încât nu poate fi descrisă în cuvinte”

Vedeta s-a arătat a fi extrem de afectată, pe rețelele de socializare, unde a spus faptul că nu poate descrie în cuvinte durerea pe care o simte în aceste clipe cumplite. 

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și cred că cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu... pierderea cuiva atât de drag, care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

VEZI și: Claudia Pătrășcanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după ce a cerut custodia copiilor: „Nu are timp pentru ei, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  Bianca Dragusanu  clain dobos  medic  moarte 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel