Detalii neștiute despre relația Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda: "Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic"
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, formează de ani buni de zile, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Părinți a două fetițe reușite, cei doi par să fi descoperit rețeta fericirii veșnice. Deși, în momentul în care l-a cunoscut pe Tavi, Gabriela tocmai ieșise dintr-o căsnicie tumultoasă cu Marcel Toader, cântărețul a reușit să o facă pe frumoasă prezentatoare să își deschidă sufletul și să mai dea încă o șansă iubirii. Și nu a regretat!

Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii tv “Te vreau lângă mine”, unde ea era prezentatoare, iar el asigura fondul sonor, alături de un band. Faptul că se vedeau zi de zi în culise a făcut ca evoluția relației lor să fie una rapidă, chiar dacă, așa cum mărturisește chiar el, Tavi este genul de persoană căreia îi place să facă lucrurile pas cu pas.

Invitat în podcastul Cristinei Șișcanu “ După faptă și răsplată”, Tavi Clonda a dezvăluit momente mai puțin știute despre începuturile relației, cu cea care avea să îi devină soție.

Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla

“Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(...). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva. Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult,” a povestit acesta.

Pentru că este un bărbat cu principii, Tavi și-ar fi dorit să facă lucrurile pas cu pas, dar s-a găsit pus în față unei situații extrem de delicate și complicate, în același timp.

“ Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm”, a continuat el dezvăluirile.

În aceelasi timp, a subliniat cântărețul că faptul că deja nu mai funcționau lucrurile cu fosta iubita, a dus la această ruptură, altfel nu s-ar fi întâmplat nimic între el și Gabriela. Văzând totuși că între el și frumoasă prezentatoare începe să apară o apropiere, chiar dacă doar sub formă unui flirt nevinovat, acesta a luat decizia să rupă relația cu fosta parteneră.

Primul sărut, furat în culise

Tavi își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză, așa cum declara chiar el.

“Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și...ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(...) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit,” a povestit Tavi, în cadrul podcastului.

De abia după ce și-a rezolvat și el povestea cu fosta iubita, s-au putut liniști și afișa relaxați în public, când de altfel au fost și surprinși de paparazzi și relația lor a fost făcută public. 

"Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii"

Celebritatea Gabrielei nu l-a intimidat nicio secundă, pentru că lui îi plac provocările și întotdeauna s-a simțit atras de femeile puternice, iar Gabriela a trezit în el sentimente de care nici el nu știa că este capabil.

“Dacă până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit,” și-a deschis el sufletul.

Totodată, acesta a mărturisit că l-au atras la viitoarea sa soție toate și ar fi apreciat-o și dacă nu ar fi fost celebră. Prima vizită la ea acasă, însă l-a luat prin surprindere:

“ Am zis că mă duc acum la Gabriela, scap și eu de garsonieră, chiar dacă aveam o garsonieră foarte mare, nu era o chichineață. Era în Vitan, era bine poziționată. Și mă duc la Gabriela, mai mică decât a mea. Dar, nu m-am supărat că îmi plăcea de ea. A fost pachetul cu totul. Chiar a fost o retrăire a adolescenței, în garsoniera ei, pe care, am aflat ulterior povestea și-a cumpărat-o, când a venit în București din muncă ei și din bănuții ei.”, a mai spus artistul. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  Gabriela Cristea  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel