Deţinătoarea titlului Miss World, vizată de o anchetă a poliţiei după un conflict pe scenă cu Miss Sri Lanka
Actuala deţinătoare a titlului Miss World este vizată de o anchetă a poliţiei în Sri Lanka după ce ar fi rănit-o pe câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Sri Lanka, desfăşurat în weekend, în timpul unei dispute cu privire la starea civilă a acesteia.

Pushpika de Silva a fost desemnată duminică Miss Sri Lanka, iar Caroline Jurie, actuala deţinătoare a titlului mondial, a avut drept sarcină încoronarea acesteia. La câteva minute după anunţarea victoriei, însă, s-a iscat o controversă în legătură cu starea civilă a lui Silva, potrivit Agerpres.

În înregistrările video se poate vedea cum Jurie îi scoate cu forţa coroana lui de Silva, moment în care proaspăta câştigătoare ar fi suferit leziuni.

Numai femeile căsătorite sunt eligibile pentru aceste concursuri de frumuseţe. Jurie a susţinut că de Silva ar fi divorţată şi, prin urmare, nu ar fi eligibilă pentru a concura la evenimentul Miss World, care urmează să se desfăşoare în cursul acestui an, în Sri Lanka.

De Silva trăieşte separat de soţul ei, însă nu a divorţat de acesta.

Ea s-a prezentat ulterior la spital şi a susţinut că a suferit răni în zona capului în timp ce i-a fost îndepărtată coroana. Totodată, ea a depus o plângere la poliţie, iar Jurie a fost chemată pentru audieri.

''Efectuăm cercetări pentru a stabili dacă ar trebui stabilite acuzaţii penale şi dacă acest caz ar trebui soluţionat în instanţă'', a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.

Un purtător de cuvânt al organizatorilor locali ai concursului a declarat că Jurie, de asemenea din Sri Lanka, a fost sfătuită să îşi ceară scuze. Până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat.


Înre timp, Pushpika de Silva a fost reîncoronată Miss Sri Lanka.

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 apr, 19:56

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat