Diagnosticul dur primit de Mioara Roman. Nu există tratament. Oana Roman: „Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”
Data publicării:
Oana Roman a oferit noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman, dar și despre decizia de a o interna pe aceasta într-un centru de specialitate. 

Oana Roman a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Jorge pe Youtube, unde și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe informații neștiute din viața personală. Recent, mama vedetei s-a confruntat cu noi probleme de sănătate, lucru care a afectat-o foarte tare pe fiica lui Petre Roman. În acest sens, Oana Roman spune că diagnosticul primit de Mioara Roman nu mai are niciun tratament, iar singurul lucru pe care l-a putut face a fost să o interneze pe aceasta într-un centru de specialitate, unde să fie supravegheată continuu și unde să i se țină sub control diagnosticul primit. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență la spital: ”Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți”

Ce preț plătește pentru centrul din Snagov

Mioara Roman a fost internată prima dată într-un centru din Capitală, spune vedeta, care a decis de curând să o interneze la Snagov. Nu toată lumea își poate permite însă să beneficieze de aceste servicii, întrucât costurile sunt uriașe.

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Catinca Roman, marcată de relația cu Petre Roman, tatăl ei vitreg: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Cum a aflat de divorțul de Marius Elisei

Chiar dacă și-a dorit să-și protejeze mama de aceste vești rele, Mioara Roman a fost prima care a aflat despre despărțirea de Marius Elisei, spune vedeta. 

„Mama m-a tot întrebat dacă sunt ok, a simțit că se întâmplă niște lucruri, după care m-a văzut fără verighetă, este prima care a observat. Ea niciodată nu s-a băgat, mereu m-a lăsat să-mi iau propriile decizii.”, a mai dezvăluit Oana Roman.

Citește și: Mioara Roman, lecție pentru Oana Roman. Ce sfat i-a dat vedetei, în mijlocul despărțirii de Marius Elisei: „Nu am dreptul să fac asta" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: diagnostic  mioara roman  Oana Roman  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel