Diana Bart, truc IEFTIN pentru un ten perfect: "Costă 20 de lei"
Data publicării:
Diana Bart dezvăluie care este secretul frumuseții sale și cât costă produsele cosmetice pe care le folosește. 

Diana Bart este foarte atentă la aspectul fizic și încearcă, pe cât posibil, să aibă grijă de ea, ca la care. Și nu orice carte. Prezentatoarea TV se lasă condusă de sfaturile pe care le-a descoperit în cartea  „Cum să trăiești 150 de ani”, astfel că atenția ei este asupra tuturor aspectelor vieții: de la dietă și spor, până la cosmeticele pe care le folosește. 

Vedeta spune că la capitolul dietă, apelează mereu la moderație. Are și o sensibilitate medicală, are intoleranță la lactoză, astfel că evită lactatele. 

„Încerc să urmez toate sfaturile citite în cartea „Cum să trăiești 150 de ani”. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să mă bucur 100 de ani de viață, de soț, de copii. Cu cât mâncăm mai sănătos, cu atât viață este mai frumoasă. Îți poți face multe plăceri și fără zahăr, făină albă, prăjeli și conservanți. Există atât de multe alimente delicioase și sănătoase. Da, mai am și eu pofte și mi le fac, dar ocazional. Consum în general lactate fără lactoză, am o intoleranță la lactoză, pe care majoritatea oamenilor o avem, mănânc multe legume, fructe proaspete și de sezon, peste, fructe de mare, carne ușoară, cereale integrale și semințe, condimente și verdețuri. Beau 2 litri de apă pe zi, în special alcalină. Citesc toate etichetele produselor pe care le cumpăr!”, a spus Diana pentru UNICA.ro.


La capitolul frumusețe, Diana dezvăluie că a descoperit produsele minune pentru tenul ei, cu o investiție minimă. Pentru piele, vedeta spune că își cumpără cosmetice naturale, din plante, la prețuri accesibile, iar părul și-l îngrijește din interior, prin hidratare și stil de viață sănătos. 

„Citesc și toate etichetele produselor de înfrumusețare și îngrijire și, uite asa, pentru că pielea este cel mai mare organ și cel care absoarbe totul, toate produsele mele de îngrijire sunt 100% plante, fără conservanti și parfumuri artificiale. Demachiantul costă 20 de lei, Tonicul costă 15, iar cremele contur de ochi și cea de față, homeopate, 25 de lei. Părul îl îngrijesc din interior cu stilul de viață sănătos și multă apă, și îl coafez cât pot de puțin”, a adăugat vedeta de la Prima TV.

„Sunt o incurabilă visătoare și idealistă”

Diana Bart vorbește, într-un interviu pentru SPECTACOLA, despre cum s-a schimbat viața ei în momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară. 

 

SPECTACOLA: Ești mămică, ai un job full time (ești în fiecare zi la televizor), când mai găsești vreme că să prepari toate acele bunătăți pe care le postezi pe rețelele de socializare?

Diana Bart: Norocul meu e că munca mă solicita acum doar seara, la filmări, așa am timp în restul zilei de programul încărcat, pe care mă tot chinui să-l mai simplific, dar, pe cuvânt de reușesc. :) Pe lângă filmările de seara, am și o implicare zilnică pe rețelele de socializare, am și alte proiecte, da, am și mese de pregătit zilnic, dar și programări cu fetele la bazin, kineto, dansuri. Am noroc și cu soțul, care pregătește mic dejunul și o duce pe Maira la gradi, în fiecare zi. Și am noroc și cu bona, care mă ajuta tare mult. 

 

SPECTACOLA: Cum ți-a schimbat viața venirea pe lume a celui de-al doilea copil? 

Diana Bart: Copiii au devenit principala preocupare, astfel că orice fac, înainte trebuie să mă asigur că fetele au tot ceea ce au nevoie, și aici nu mă refer doar la lucrurile materiale, ci și la cele emoționale. Implicarea noastră este fundamentul pentru întreaga lor viață. S-a schimbat totul, dar, oricât de obositor e uneori, fericirea și satisfacția sunt infinite, așa că merita fiecare sacrificiu. Și nici nu mai pot concepe viață fără copii. 

 

„Le cresc și pe fete într-un mod responsabil, le ofer libertate, dar le învăț cât de importanta este atenția și cât de mult poate să ne schimbe viață în rău o clipa de neatenție”


SPECTACOLA: Se spune că la primul bebe, mamele sunt un pic mai stresate, mai precaute, dar la al doilea, deja se mai relaxează. Este și cazul tău?

Diana Bart: Eu, prin prisma meseriei de jurnalist de știri, până la mondenități, timp de aproape 15 ani, sunt extrem de precaută. Încerc să nu fiu și stresantă și cicălitoare, dar atenția mea funcționează la cote maxime încontinuu, aș putea spune. Le cresc și pe fete într-un mod responsabil, le ofer libertate, dar le învăț cât de importanta este atenția și cât de mult poate să ne schimbe viață în rău o clipa de neatenție. Dar, repet, fără să fiu cicălitoare. Într-adevăr, la a doua sarcina, sunt un pic mai relaxata în ceea ce privește etapele creșterii lor , pentru că deja sunt obișnuită cu ele.

 

Citește continuarea interviului aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cosmetice  diana bart  dietă 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel