Diana Dumitrescu, probleme de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă actrița: „A apărut din cauza stresului, din cauza alimentației greșite”
Data publicării:
Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița și-a schimbat stilul alimentar din cauza afecțiunii pe care o are.

Diana Dumitrescu a slăbit și este într-o formă de invidiat. Cu toate acestea, kilogramele pe care le-a dat jos nu sunt datorită unei diete minune, ci a problemelor de sănătate cu care se confruntă și a faptului că nu mai are voie să mănânce orice. Actrița a fost nevoită să-și schimbe total stilul alimentar și să aibă un stil de viață echilibrat.

Diana Dumitrescu, probleme de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă actrița: „A apărut din cauza stresului, din cauza alimentației greșite”

Într-un interviu pentru Antena Stars, Diana Dumitrescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Actrița a mărturisit că se confruntă cu o afecțiune des întâlnită, sindromul intestinului iritabil.

„Din fericire pentru mine nu este nimic grav. Este o afecțiune des întâlnită în rândul nostru, al tuturor. A apărut din cauza stresului, din cauza alimentației greșite și din cauza a ceea ce găsim în ziua de astăzi prin alimente. Sufăr de sindromul intestinului iritabil. Nu este ceva foarte complicat, dar este ceva care poate crea neplăceri și îți poate strica stilul de viață.

Am auzit foarte multă lume că se confruntă cu asta, mai ales de când am spus și am afirmat. Din păcate, pentru că trăim într-un ritm foarte alert și ne stresăm foarte mult, în primul rând. Mi s-a explicat și mie la gastroenterologie că stomacul și intestinele sunt organele cu foarte mulți centri nervoși și prin asta irităm foarte tare organele respective. Pe lângă asta, mai este și alimentația care conține tot felul de lucruri care nu ne ajută, procesate, cu tot felul de E-uri”, a spus Diana Dumitrescu la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: „Am spus DA”. Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei. Cum arată inelul de logodnă

Diana Dumitrescu și-a schimbat stilul alimentar

După numeroase stări de disconfort și durere, Diana Dumitrescu a fost nevoită să-și schimbe total stilul alimentar. Actrița este nevoită acum să mănânce doar mâncare sănătoase și foarte rar are voie să se abată de la de la regimul său, iar atunci când o face are medicamentele la îndemână.

„Din păcate, dar și din fericire, am reușit să introduc în viața mea un stil de a mânca sănătos. Mi-am schimbat dieta total. Încerc ca tot ceea ce mănânc să nu conțină gluten și lactoză, să nu mai consum băuturi acidulate. Sunt atentă la combinațiile de mâncare și cum mănânc. Dulciuri mănânc foarte rar, oricum nu le mâncam foarte des. În schimb, mănânc foarte des supe de pui, supă de vită, de oase pentru că ajută foarte mult, pește la grătar. (...) Mai mănânc și paste dacă îmi e poftă, dar întotdeauna am cu mine medicamente care știu că-mi fac bine și care mă ajută cu digestia. Am o medicație specială pentru acest tratament”, a mai declarat Diana Dumitrescu.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune, bântuit de fantome în propriul apartament: „A venit tatăl lui Cati din morți, a tras pătura de pe mine”

Te-ar putea interesa și: Majda, pe mâinile medicului chirurg estetician, Dana Miricioiu. La ce intervenție a apelat vedeta: „Imediat după operație m-am întors la treabă”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video




pixel