Diana Dumitrescu, victima depresiei, după divorțul de Ducu Ion: "A fost foarte greu. Ajungi până la gânduri negre de sinucidere"
Data publicării:
Diana Dumitrescu a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, după divorțul de Ducu Ion.

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a fost căsătorită cu Ducu Ion, producător de film, iar după șase ani de relație și aproape patru de mariaj, cei doi au decis să divorțeze. Diana Dumitrescu a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și a apelat la psiholog.

Diana Dumitrescu, victima depresiei, după divorțul de Ducu Ion

'La vreo doi ani după aceea, lucrurile au început puţin să se schimbe. Jucând foarte multe roluri şi asimilandu-mi foarte multe caracteristici care nu erau ale mele, la un moment da, m-am pierdut. Mi-am pierdut personalitatea mea, nu mai înţelegeam ce se întâmplă cu mine, probabil că atunci au pornit şi problemele. Mi se părea că viaţa mea nu are valoare, deşi eu munceam, aveam un soţ, aveam o casă, o familie, nu simţeam lucrurile de sub picioare şi nu mai sunt fericită. Nu mă mai bucura nimic. Nimic din ce realizăm nu mă mai bucura. 'Nu ştiu, cred că atunci când am conştientizat că nu mai funcţionează relaţia.', declara aceasta, în urmă cu ceva ani, pentru Protv.

Actrița recunoaște că a fost o etapă extrem de grea pentru ea, însă terapia a ajutat-o să se regăsească. 

„Eu am fost norocoasă, pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, prin stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanşa până în 24 de ani de la un episod traumatic. La mine a fost la 30 de ani, pentru că am divorţat. A fost o etapă foarte grea în viaţa mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deşi nu le ştiam, existau şi cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo', a mărturisit Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea', de la Pro TV.

Diana Dumitrescu: Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă

Diana Dumitrescu a povestit că cel mai greu moment a fost la un an de la divorț. Actrița a recunoscut că nu se mai regăsea în nimic și făcea atacuri de panică foarte urâte. Atunci, vedeta a decis să facă ședințe de terapie mai des, pentru a scăpa de stările cu care se confrunta.

Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou. În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sinucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă', a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   depresie  Diana Dumitrescu  divort 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel